Kötelezettségmentes ajánlataink

Luxus utak

luxus utak mi a luxus utazás mortons travel utazási iroda all inclusive luxus hajóút luxusutazás luxusút 5 6 7 csillagos szálloda

Sokan azt hiszik, hogy ezek az utak csakis a szálláshelyek ára vagy az utazási cél miatt válnak luxus utakká, ez azonban nem feltétlenül igaz. A szállodák minősítése kontinensenként, sőt azon belül országonként is változik, például ami mondjuk Amerikában 4 csillagos szállodát jelent, az lehet, hogy az európai országokban felérhet 5 csillaggal is.

Egyes emberek elegáns távol-keleti vagy afrikai szállodákra, az exkluzív környezetre, vagy egy all-inclusive ellátású útra értik, hogy luxusutazás, hiszen egy ilyen úton biztosak lehetünk abban, hogy a felmerülő összes igényünket kielégítik, a leggyorsabban és a számunkra legmegfelelőbb módon. Napjainkban a világ bármelyik országában lakhatunk 4-5-6, sőt manapság akár 7 csillagos szállodában, ahol a környezet minősége és a szolgáltatás színvonala alapján mondhatjuk az utazásra, hogy ez egy luxus út.

Mitől luxus a luxus?

luxus utak mi a luxus utazás mortons travel utazási iroda all inclusive luxus hajóút luxusutazás luxusút 5 6 7 csillagos szálloda

"Ha luxus, akkor biztosan drága". Ez egy általános közhely ma Magyarországon, s ezért még mindig ritka, hogy az emberek kifejezetten luxusutazást akarjanak választani. A luxus tehát nem is olyan egyértelmű fogalom, mint ahogy azt az enciklopédia magyarázza, mely szerint: latin eredetű szó, fényűzést és pompát jelent. A hétköznapi használatban gyakran olyan dolgokkal azonosítják, amely számukra egyenlő az elérhetetlennel és a nagyon drágával.

Valójában a luxus az utazó személyiségétől és igényeitől függ. Egy luxusutazás a szokványostól különböző, figyelmes, a részletekre figyelő, személyre szabott és kényelmes, de nem giccses. Lebilincselő, autentikus és valódi, életre szóló élményt jelent. Karib-tengeri hajóút, safari az afrikai szavannán vagy elvonulás Bali rizsteraszai között, a luxus Ön számára is elérhető.

Luxus, mert különleges

luxus utak mi a luxus utazás mortons travel utazási iroda all inclusive luxus hajóút luxusutazás luxusút 5 6 7 csillagos szálloda

Luxus utazás lehet például egy 5 csillagos szállodában eltöltött nyaralás, egy karib-tengeri vagy mediterrán hajóút, polinéziai szigetlátogatás, a búvársafarik, yacht kirándulások, vagy a távol-keleti egzotikus körutak, lakatlan szigetcsoportok felfedezése. Sokan az utazás tervezése során arra vágynak, hogy az úti céljuk valami különleges számukra teljesen idegen legyen, ami lehet egy safarival egybekötött vadászat Afrikában, vagy a napjainkban kedvelt sport és kalandtúrák egyike is. Ilyen lehet világszínvonalú körítéssel az ejtő-és siklóernyőzés, vadvízi evezés, nomád de részletgazdag körülmények között megejtett vadászat, trópusi erdőtúra. Ezek célja mindig az, hogy olyan tapasztalatot és élményt nyújtson az utasnak, melyek messze állnak a hétköznapiságtól, és melyekre szívesen és büszkén emlékszik majd vissza az út után.

A Morton’s Travel számos exkluzív ajánlata közül utazási szakértőink segítségével választhatja ki azt, mely igényeinek a legmegfelelőbb. Segítünk minden az úttal kapcsolatos szervezésben, vízumok, engedélyek beszerzésében, és megadunk minden szükséges információt a kötelező védőoltásokra vonatkozóan.

A luxus kategóriába sorolhatjuk a különleges események utazás közbeni lebonyolítását, lánykérés egy hegy csúcsán vagy a fehérhomokos óceánparton, esküvő a dubaji Burdzs al-Arab (Burj Al Arab) tetején vagy világvégi, személyre szabott elvonulás az évtizedes barátokkal. Irodánk örömmel ötletel Önnel a tökéletes esemény megszervezését illetően.

luxus utak mi a luxus utazás mortons travel utazási iroda all inclusive luxus hajóút luxusutazás luxusút 5 6 7 csillagos szálloda

Hajóutak

luxus utak mi a luxus utazás mortons travel utazási iroda all inclusive luxus hajóút luxusutazás luxusút 5 6 7 csillagos szálloda

A luxus óceánjárók szinte úszó városok, fedélzetükön minden megtalálható, mi szem-szájnak ingere lehet. A hajóutak során csak azt csinálunk amit mi szeretnénk, ha kedvünk tartja, a megállók során partra szállunk és felfedezzük az adott hely atmoszféráját, ételeit, kultúráját, természeti környezetét. A hajó fedélzetén is számtalan szórakozási lehetőség közül választhatunk.

A Morton’s Travel utazáskeresőjében 1500-nál is több hajóút közül válogathat a világ minden tájára! Kuba vagy inkább a Meditteráneum? Norvégia vagy a Távol-Kelet? A döntés az Öné, az élmény garantált!

Luxus, mert kényeztet

Napjainkban egyre elterjedtebbek azok a szállodák, amelyeket már kifejezetten luxus szállodának hívnak. Ezekre jellemző a magas minőségi kategória, legyen szó akár a szálloda berendezéséről, mint például a recepció, a lobby vagy a közlekedő folyosók. Ezeknél is fontosabb a szállodai szoba vagy a lakosztály maga, mely a kényeztető kényelmet biztosítja számunkra.

Alapvető különbségek azonban lehetnek a luxus szobák és lakosztályok között is, például alapterületük nagyságában, berendezésük stílusában, technológiában. Ugyanilyen fontosak a szálloda által nyújtott szolgáltatások is, hiszen ezek választéka, minősége is jelentősen befolyásolják a szállodák minőségi kategóriákba sorolását. Ezekben a luxus szállodákban többnyire a legszínvonalasabb étteremek találhatók, sok esetben nem is egy, hanem több étterem, amelyekben nemzetközi díjnyertes chefek készítik el a felkínált ételeket.

luxus utak mi a luxus utazás mortons travel utazási iroda all inclusive luxus hajóút luxusutazás luxusút 5 6 7 csillagos szálloda

Szinte elengedhetetlen, hogy legyenek bárok, business center, fitness, spa és wellness részleg, esetleg golf és tenisz pályákkal kiegészülve. Igény szerint kínálnak más szórakozási lehetőségeket is, így az üdülés akár úgy is eltölthető, hogy a szállodából ki sem kell lépni. Az ilyen szállodákban rendelhetők különböző meglepetések, ajándékok, gondoljunk csak egy ágyba hozott reggelire, egy romantikus vacsorára kettesben a párunkkal, pezsgőre vagy desszertcsodákra. Sok helyen aromaterápiával vagy megrendelt masszázzsal kényeztetik ilyenkor a hölgyeket, urakat az út ideje alatt. A világ legjobb szálláshelyein csak a fantáziánk szabhat határt az elérhető szolgáltatások tekintetében.

Az all-inclusive is luxus egy formája

A luxus utakhoz sorolhatók azok az utak is, melyeknél nem az úti cél, vagy a felfedezés a lényeg, hanem az üdülés során kapott szolgáltatás színvonala. Azokat az ajánlatokat soroljuk ide, amelyekben felsejlik a luxus, all-inclusive, esetleg az ultra all-inclusive kifejezés. Ezen kifejezések bárki számára még vonzóbbá tehetik az utazási ajánlatot, hiszen különlegességük mellett valódi és megbízható minőséget is jelentenek az utazás során.

Utazáskeresőnk szűrői segítségével másodpercek alatt, közel 3000 all-inclusive repülős utazás és hajóút közül választhatja ki az álomútját.

Nagy előnyük, hogy a vendégnek a helyszínen már semmiért sem kell fizetnie, mindent előre rendezhet. Pontosan ez az a gondtalanság, ami miatt az utazás all-inclusive ellátással a luxus kategóriába sorolható. A következő szolgáltatásokat tartalmazhatja az all-inclusive utazás:

luxus utak mi a luxus utazás mortons travel utazási iroda all inclusive luxus hajóút luxusutazás luxusút 5 6 7 csillagos szálloda

Ezen a szolgáltatások köre szállodánként változhat, hiszen minden szálloda önállóan dönt arról, mely szolgáltatásait sorolja ebbe a "csomagba". Fontos információ, hogy országonként is eltérő lehet az all inclusive szolgáltatások általtános színvonala és gyakorlata. Ilyen utazása kiválasztása előtt ezért érdemes tájékozódni, nehogy a helyszínen szembesüljünk bizonyos körülményekkel, szokásokkal. Az Ön igényeinek leginkább megfelelő szálloda kiválasztásában készséggel segítenek szakképzett utazási szakértőink elérhetőségeinket vagy Messengeren.

Megtekintett ajánlatok
Legnépszerűbb oldalaink