fb pix
mortons travel

24 órás villámajánlatok Karácsonyra! / New York szilveszter / Karácsonyi vakáció Mexikóban 

Vietnam - Laosz - Kambodzsa: Indokína legjava

11 nap
idén 0 alkalommal

1 190 000 Ft-tól
személyenként

RÉSZLETEK

  • ÚT TÍPUSA
  • Egzotikus út, Körutazás
  • HOTEL BESOROLÁS
  • Program szerint
  • ELLÁTÁS
  • Félpanzió
  • HIVATKOZÁSI SZÁM
  • 135417

11 napos tartalmas körutazásunk során 3 különleges ország leghíresebb, egytől-egyig lenyűgöző helyszíneivel ismerkedünk, bepillantást nyerve eme távoli tájak kultúrájába, mindennapjaiba és megtekintünk néhány UNESCO Világörökséghez tartozó helyszínt is!

Utazás: Budapest – Hanoi / Bangkok – Budapest útvonalon menetrendszerinti repülőjáraton, valamint helyi repülőjáratokkal. A körutazáson légkondicionált autóbuszokkal, és hajóval.
Elhelyezés: helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyozós / fürdőszobás szobáiban
Ellátás: félpanzió (reggeli és ebéd vagy vacsora programoktól függően), teljes ellátás a 3. napon

1. nap: Budapest-Hanoi
Elutazás Budapestről menetrendszerinti repülőjárattal, átszállással Hanoiba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Hanoi
Érkezés HANOI-ba a kora délutáni órákban. Rövid városnézés az Óvárosban, a „36 céh negyedében”, a nyüzsgő utcák felfedezése, ahol helyi kézművesek (bádogosok, ékszerészek, kalligráfusok, asztalosok) kínálják portékáikat. Ezután látogatás a Hoan Kiem-tóhoz, ahol a fő látványosság a tó közepén lévő gyönyörű Ngoc Son templom, ahová egy vörös fahídon keresztül jutunk el. Vacsora és szállás.

3. nap: Halong-öböl
Reggeli után látogatás Ho Chi Minh mauzóleumához (csak kívülről), és az Egypilléres Pagodához. A nap további részét a több mint 1900 szigetből álló világhírű HALONG-ÖBÖL-ben töltjük. Hajókirándulás a bizarr mészkősziklákkal tűzdelt tengeren, melyet az ország egyik legszebb tájának tartanak, és 1994-től felkerült az UNESCO Világörökség listájára. Ebéd, vacsora és szállás a hajón.

4. nap: Hanoi
Reggeli a hajón, majd busszal visszautazás HANOI-ba. Városnézés Ázsia egyik legkellemesebb városában, amely tavairól, árnyékos sugárútjairól és szép parkjairól híres (Operaház kívülről, neogótikus Szent József székesegyház, Irodalom temploma). Transzfer a repülőtérre, elutazás Luang Prabangba. Szállás.

5. nap: Luang Prabang
LUANG PRABANG a csodálatos templomairól és a mesésen szép tájról nevezetes, és az UNESCO Világörökség része. A napot a Phu Si hegynél kezdjük, ahonnan megcsodáljuk a gyönyörű napfelkeltét. Városnézés: Wat Xieng Thong, Wat Visoun, Wat That Luang. Szállás Luang Prabangban.

6. nap: Luang Prabang
Felkeressük Laosz egyik kihagyhatatlan természeti látványosságát, a Smaragd-vízesést. A dzsungel szívében, méteres növénylevelek között egy-két méteres szintkülönbséggel türkizkék vizű medencék sora követi egymást. Délután hajókirándulás a Mekongon a Pak Ou barlangokhoz, amit a helyiek szent helyként tisztelnek. A barlang belsejében több ezer faragott szobrot helyeztek el az évek során erre járt vándorok. Szállás.

7. nap: Luang Prabang-Angkor
Reggeli után látogatás az egykori királyi palotában, amely ma Nemzeti Múzeumként látogatható, 1975-ig lakta a királyi család. Transzfer a repülőtérre, elutazás Sieam Reap-be a menetrendtől függően, Kambodzsa leghíresebb látnivalójához, az Angkori templomvároshoz. Szállás és zenés-táncos vacsora Siem Reapben.

8. nap: Angkor
Ismerkedés az ősi királyi város legszebb, mesterséges víztükrök között épült templomaival, palotáival. Elsőként a legismertebb ANGKOR WAT szerepel a programunkban. A 160 hektáron elterülő, XII. századi műemlék együttes a világ legnagyobb vallási építménye, a khmer építészet kiemelkedő alkotása. Ezután Ta Prohm meglátogatása, melyet majdnem teljesen benőtt a trópusi erdő. A nap befejezéseként a PHNOM BAKHENG megtekintése, ahonnan csodálatos a naplemente látványa. Szállás.

9. nap: Angkor másodszor
A program ANGKOR további nevezetességeivel folytatódik: ANGKOR THOM, BAYON, BAPHUON, ELEFÁNTOK TERASZA. Délután ismerkedés BANTEAY SREI nevezetességeivel. Szállás.

10. nap: Angkor-Bangkok
Délelőtt szabadidő. Délután repülés Thaiföld fővárosába, Bangkokba. A menetrend függvényében informatív városnézés. Este séta az éjszakai piacon, ezt követően vacsorával egybekötött hajózás a Chao Phraya folyón. Transzfer a repülőtérre.

11. nap: Budapest
Hazautazás átszállással. Érkezés Budapestre a délutáni órákban, a menetrend függvényében.

UNESCO Világörökségek:
Vietnam: Halong-öböl
Laosz: Luang Prabang
Kambodzsa: Angkor

x Vietnam - Laosz - Kambodzsa: Indokína legjava

Teljes ár: 1.190.000 Ft (865.000+325.000 belső repülőjegyek, rep. illetékek, csomagdíjak)
Egyágyas felár: 280.000 Ft

A teljes ár a belépőjegyek árát magában foglalja.

Minimális utaslétszám: 22 fő
Garancia felár: 19-21 utas esetén: 100 USD

Az árakat 1 USD = 360 Ft árfolyamig garantáljuk!

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 2,8 %.
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza.

Szervízdíj / borravaló: 60,- USD (helyi idegenvezetők, buszsofőrök részére, helyszínen fizetendő!)

Vízum:
Vietnám: vízumot online intézzük, ára: 14.000 Ft az E-vízum díja ügyintézési díjjal együtt
Laosz: vízumot online intézzük, ára: 25.000 Ft az E-vízum díja ügyintézési díjjal együtt
Kambodzsa: vízumot online intézzük, ára: 19.000 Ft az E-vízum díja ügyintézési díjjal együtt
(Irodánkban előre fizetendők, az árak indulásig változhatnak!)

Fontos megjegyzések:

Az úti okmány lejárati idejére és a belépési vízumokra vonatkozó beutazási szabály, hogy az útlevélnek a tervezett utazás végétől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Az e-vízumokhoz 1 db beszkennelt jó minőségű fotó (előre néző szemüveg nélküli), és az útlevél fényképes oldalának színes szkennelt változata szükséges. (Amennyiben nincs szkennelési lehetősége, irodánkban elkészítjük.)

Ezt az utat csak megfelelő egészségi állapot, jó fizikai kondíció esetén ajánljuk a hosszú utazás és az esetenként megterhelőbb programok, nagy szintkülönbségek miatt!

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról. Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak. 

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/vietnam

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/laosz

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/kambodzsa

 

 
A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

IDŐPONTOK & FOGLALTSÁG

11 nap
idén 0 alkalommal

1 190 000 Ft-tól
személyenként

Kapcsolódó ajánlatok