Zanzibár utazás az őszi szünetben

2021.10.23. – 2021.11.03. (11 éj)


A páratlan, mindig napfényben fürdő afrikai szigetre bátran tervezheti pihenését a hidegebb hónapokban is, hiszen Zanzibár egész évben a legjobb arcát mutatja. Az Indiai-óceán mesés kis területének fűszerektől illatozó világa minden utazó szívét rabul ejti. A fehér homokos partokon és kéklő vizeken túl is bőven akad látnivaló minden korosztálynak. Zanzibáron érdemes áldozni a gasztronómiának is, hiszen a sziget sajátos ízvilágát a helyi ételek kipróbálásán keresztül élvezhetjük csak igazán. Az aktív utazók számára is kifogyhatatlanok a lehetőségek – búvárkodás a Tengeri Nemzeti Park 16 hektárnyi területén, túrák a buja zöld természetben, gazdag történelmi és kulturális látnivalók, bazárok és különleges hangulatú zanzibári éjszakák. 

 

Szállás: Indigo Beach Zanzibar 3* (vagy hasonló)

https://indigobeachzanzibar.com/  

A tökéletes zanzibári nyaraláshoz privát strandot és kültéri medencét kínál a Bwejuu településen található Indigo hotel. Helyi tradicionális stílusú szobák, ingyenes interne, különböző sportolási (horgászat, vízi sportok, lovaglás és kerékpározás) és szórakozási tevékenységek teszik még élvezetesebbé az ott töltött időt. Családdal érkezőknek is ideális. 


Szállás: Mvuvi Boutique Resort 4* (vagy hasonló)

http://www.zanzibar-mvuvi-resort.com  

13 nap / 11 éj, all inclusive ellátással


Kiwengewa fehér homokos partján áll a Mvuvi Resort négycsillagos pihenőhelye, ami remek választás a Zanzibárra érkezők számára. Modern stílusban berendezett szobák és és medence várja a vendégeket. Az étteremben helyi és nemzetközi specialitásokat kóstolhatunk meg. Lehetőség nyílik különböző vízi és extrém sportok kipróbálására. 


Szállás: Meliá Zanzibar 5* (vagy hasonló)

https://www.melia.com/en/hotels/tanzania/zanzibar/melia-zanzibar/  

13 nap / 11 éj, reggelivel


Kiwengwa egyik legfényesebb csillaga, a Melia Zanzibar az óceán partján a Kichwele Rezervátumtól mindössze 10 kilométerre található. Saját homokos partjával és kültéri medencéjével a legjobb helyszíne lehet a tökéletes nyaralásnak. Használjuk ki a hotel nyújtotta pazar lehetőségeket:  wellnessközpont, kenuzás, sportolási lehetőségek, fitneszközpont. A szállodában öt étterem is üzemel, így a kulináris élvezetekre vágyó utasok is kiprübálhatják a számukra tetsző fogásokat. 


A részvételi díj tartalmazza:

 • repülőjegyeket kézipoggyásszal és 23 kg-os feladható csomaggal
 • fedélzeti ellátást
 • szállást 11 éjszakára
 • étkezést leírás szerint
 • transzfereket a repülőtér – hotel – repülőtér között

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • repülőtéri illetéket (129 900 Ft/ fő)
 • egyéb személyes kiadásokat
 • esetleges idegenforgalmi adót és depozitot a szállodában
 • COLONNADE sztornó biztosítást (a teljes részvételi díj 2%-áért köthető, az önrész mértéke 15%) (ajánlott - COVID megbetegedésre is kiterjedő biztosítás)
  Colonnade útlemondás biztosítás ismertető
 • COLONNADE baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (ajánlott - COVID megbetegedésre is kiterjedő biztosítás)
  Colonnade biztosítási feltételek és tájékoztató

VAGY

Lehetőség van önrész nélküli, kombinált útlemondási és utasbiztosítás együttes megkötésére is. A kombinált biztosítás díjtételeiről, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Az utazás hossza igény szerint meghosszabbítható, ellátás, programok felár ellenében választhatók, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Beutazási feltételek: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/afrika?tanzania  

x Zanzibár utazás az őszi szünetben