fb pix
mortons travel

Miért épp a Morton's-szal?

Mango House Seychelles - LXR Hotels & Resort ★★★★★

Mahe sziget, Seychelle-szigetek

Ugrás az árkalkulációhoz! ⇩

Hasznos információk

A szállodában három medence található. A fő medence egy szemet formáz, és helyet ad az élénk medencebárnak, egy másik medence olyan érzetet kelt, mintha összeérne az öböl vízével, és a harmadik a szálloda egy magasabb pontján fekszik, így gyönyörű kilátás nyílik belőle a környékre. A teljesen felszerelt edzőteremben lehetőség van egyszemélyes vagy csoportos órákat venni.

Nászutas és házsassági évfordulós ajánlat

Nászutasoknak és házassági évfordulót ünneplőknek szóló ajánlatunk:

Érkezéskor meglepetés várja Önöket a szobájukban, és több program közül válogathatnak a tartózkodásuk ideje alatt. 

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az esküvőtől számított hat hónapon belül lehet igénybe venni az ajánlatot. Évforduló ünneplése esetén a dátumnak a tartózkodás idejére kell esnie.

Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy az ajánlat csak érvényes házassági anyakönyvi kivonattal vehető igénybe. Amennyiben a dokumentum nem kerül bemutatásra legkésőbb bejelentkezéskor, sajnos nem jogosult a szálloda nászutas csomagjára.

Repülőtéri transzfer

Az alább felsoroltak közül választhat egy autótípust Mahe szigetén:

Privát transzferek (egyirányú)Úti cél Autónként / szolgáltatásonként
 STANDARD Személyautó (Maximum 3 fő) Repülőtérről / mólóról/ HeliStopról / kikötőből bármelyik szállodába, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 38220 HUF
 PREMIUM Személyautó (maximum 3 fő) Repülőtérről / mólóról / HeliStopról / kikötőből bármelyik szállodába, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 79440 HUF (BMW X5 SUV vagy PORSCHE Cayenne vagy bármely más luxusautó)
 PREMIUM Privát kisbusz (maximum 5 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő bármelyik szállodába, vagy fordítva. Mahe sziget 105840 HUF (Elektromos Mercedes Vito)
 Privát kisbusz (01-06 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő és bármelyik szálloda között, vagy fordítva Mahe/Praslin-szigetek 67620 HUF
 Privát kisbusz (01-09 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő és bármelyik szálloda között, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 79380 HUF
 Privát autóbusz (01-22 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő és bármelyik szálloda között, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 108780 HUF
 Poggyászszállítás: Személygépkocsival történő transzfer esetén 3-nál több poggyászt szállító ügyfelek számára kötelező. Mahe/Praslin Islands 29400 HUF
A poggyászszállítás kötelező a 3-nál több poggyásszal utazó ügyfelek számára. A fent megadott ár maximum 5 darab poggyászra vonatkozik. Az 5 poggyászdarabon felül minden további poggyászdarab után 7060 Ft felárat kell fizetni.

Szobák

A prémium szoba óceánra néző kilátással kb. 45 négyzetméter, és a padlótól a mennyezetig érő ablakokon át gyönyörű kilátás nyílik az óceánra. Az egy hálószobás lakosztály kb. 90 négyzetméter, a nappaliban kihúzható kanapé található, és egy bútorozott terasz tartozik hozzá. Közvetlenül a tengerparton fekszik, így gyönyörű kilátás nyílik a kéklő óceánra.

Mindkét szobatípusban díjmentesen elérhető az internet, van kávé-és teafőző, valamint egy teljesen felszerelt, zuhanyzós fürdőszoba tartozik hozzájuk.

Szállás leírás

A szálloda Mahé-sziget déli részén egy kis öbölben bújik meg, és közvetlen hozzáférése van az Anse Aux Poules Blues-hoz, amit a csodák akváriumának is neveznek. Fedezze fel az óceánra néző villák egyikét, pihenjen a pezsgőfürdőben és túrázzon a sűrű trópusi erdőben! A kulináris élményekért öt különböző étterem felel, ahol a könnyű harapnivalókon át egészen a fűszeres fogásokig bármit megtalálhat. Kapcsolódjon ki a természet lágy ölén!

Tengerpart

A hotel közvetlenül a homokos tengerparton, az Anse Aux Poules Bleues nevű öbölben található.

Tipp

Nyaraljon természet közelben, és ébredjen minden reggel az óceán látványára!

Általános információk

A Seychelle-szigetek vízummentes ország, ami azt jelenti, hogy nincs vízumkötelezettség az utazni kívánó személyek számára, kivéve a koszovói útlevéllel rendelkezők számára, mivel a Seychelle-szigetek nem ismeri el Koszovó államot, ezért a beutazás nem engedélyezett. Bár aSeychelle-szigetekre való beutazáshoz más útlevéllel rendelkezőknek nem szükséges vízum, a látogatóknak mindazonáltal rendelkezniük kell érvényes útlevéllel vagy más, a Seychelle-szigetek kormánya által elismert úti okmányokkal a beutazáshoz.
Az útlevélnek a tervezett tartózkodás idejére, a tulajdonos származási vagy lakóhely szerinti országba való visszaérkezéséig érvényesnek kell lennie.

Látogatói engedélyt a Seychelle-szigetekre való megérkezéskor állítanak ki a nyaralás, üzleti céllal, barátok vagy családtagok meglátogatása céljából érkező utazók számára, akik megfelelnek az alábbi feltételeknek:
1. nem tiltott bevándorló;
2. nem rendelkezik olyan érvényes engedéllyel, amely a Seychelle-szigeteken való tartózkodásra jogosít;
3. rendelkezik a látogatás időtartamára érvényes menettérti jeggyel vagy továbbutazásra jogosító jeggyel;
4. rendelkezik megerősített szállással; és elegendő pénzeszközzel rendelkezik a tartózkodás időtartamára. (legalább 150 USD vagy ennek megfelelő összeg naponta).
5. A Seychelle-szigetekre történő be- és kiutazáskor minden utazónak teljesítenie kell a bevándorlási eljárásokat.
Kérjük, kattintson ide:
https://seychelles.govtas.com/
A Seychelle-szigetekre csak az Egészségügyi Minisztérium írásos engedélyével lehet beutazni, illetve onnan kiutazni.
Igényelje a kötelező egészségügyi utazási engedélyt a Seychelle-szigetekre:
https://seychelles.govtas.com
A Seychelle-szigeteki látogatást megelőzően az egészségügyi követelményekkel kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: http://www.health.gov.sc.

Étkezési rend

Reggelivel, félpanzióval, teljespanzióval vagy akár all inclusive ellátással is foglalható. A hotel éttermeiben a nemzetközi, helyi, mediterrán és japán konyha fogásai között válogathatnak. Az all inclusive ellátás tartalmazza az üdítőket, a helyi söröket, borokat és válogatott szeszesitalokat, melyeket 12:00 és 22:30 között rendelhet. Bizonyos italok nem tartoznak az all inclusive ellátásba, ezeket az éttermek külön feltüntetik az itallapon.

x Mango House Seychelles - LXR Hotels & Resort *****

Utazás részletei
  • Hotelkategória: Hotel ★★★★★
  • Utazás módja: Repülő
  • Ellátás: Választható
  • Hivatkozási szám: 516189

IDŐPONTOK ÉS ÁRAK

Teljes ár:

Értesítést kérek az árváltozásokról és kedvezményekről!

Az ajánlat csak visszaigazolás után érvényes.

Főutas
2. utas
Számlázási adatok
Utazási iroda részletei

Menetrend