fb pix
mortons travel

Miért épp a Morton's-szal?

Hilton Seychelles Northolme Resort and Spa ★★★★★

Mahe sziget, Seychelle-szigetek

Ugrás az árkalkulációhoz! ⇩

Hasznos információk

Az éjjel-nappali recepción concierge-szolgáltatásokat és poggyászmegőrzést nyújtanak, valamint van lehetőség pénzváltásra is. A szállodában díjmentes a parkolás, a wellness részlegen sokféle kezelést kínálnak. Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy a szálloda csak 13 éven felüli gyereket fogas.

Nászutas és házsassági évfordulós ajánlat

Nászutasoknak és házassági évfordulót ünneplőknek szóló ajánlatunk:

Romantikus piknik két fő részére a tengerparton, szív alakú tortát és pezsgőt készítenek be a szobába érkezéskor.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az esküvőtől számított hat hónapon belül lehet igénybe venni az ajánlatot.

Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy az ajánlat csak érvényes házassági anyakönyvi kivonattal vehető igénybe. Amennyiben a dokumentum nem kerül bemutatásra legkésőbb bejelentkezéskor, sajnos nem jogosult a szálloda nászutas csomagjára.

Repülőtéri transzfer

Az alább felsoroltak közül választhat egy autótípust Mahe szigetén:

Privát transzferek (egyirányú)Úti cél Autónként / szolgáltatásonként
 STANDARD Személyautó (Maximum 3 fő) Repülőtérről / mólóról / HeliStopról / kikötőből bármelyik szállodába, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 38220 HUF
 PREMIUM Személyautó (maximum 3 fő) Repülőtérről / mólóról / HeliStopról / kikötőből bármelyik szállodába, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 79440 HUF (BMW X5 SUV vagy PORSCHE Cayenne vagy bármely más luxusautó)
 PREMIUM Privát kisbusz (maximum 5 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő bármelyik szállodába, vagy fordítva. Mahe sziget 105840 HUF (Elektromos Mercedes Vito)
 Privát kisbusz (01-06 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő és bármelyik szálloda között, vagy fordítva Mahe/Praslin-szigetek 67620 HUF
 Privát kisbusz (01-09 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő és bármelyik szálloda között, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 79380 HUF
 Privát autóbusz (01-22 fő) Repülőtér / móló / HeliStop / kikötő és bármelyik szálloda között, vagy fordítva. Mahe/Praslin-szigetek 108780 HUF
 Poggyászszállítás: Személygépkocsival történő transzfer esetén 3-nál több poggyászt szállító ügyfelek számára kötelező. Mahe/Praslin Islands 29400 HUF
A poggyászszállítás kötelező a 3-nál több poggyásszal utazó ügyfelek számára. A fent megadott ár maximum 5 darab poggyászra vonatkozik. Az 5 poggyászdarabon felül minden további poggyászdarab után 7060 Ft felárat kell fizetni.

Szobák

Húzodjon be a világ zajai elől a kb. 90 négyzetméteres királyi villába, mely a buja trópusi erdőben, magasan a hegyoldalban fekszik, és lélegzetelállító kilátás nyílik belőle az Indiai-óceánra. Lazuljon el a pezsgőfürdőben, frissüljön fel a nagyméretű káddal és zuhanyzófülkével felszerelt fürdőszobában, vagy heverésszen gondtalanul az óceánra néző franciaágyon. Pihenjen a kanapén vagy a karosszékek egyikében, míg a televízióban egy jó sorozat megy. Legeltesse a szemét a víz kékjén reggeli kávéja közben!

A medencés óceáni villa elegáns és modern bútorokkal van berendezve, és csodálatos panoráma nyílik a környező öblökre. Lazítson a végtelenbe nyúló medencében, és csodálja a naplementét villája kényelmében. A pezsgőfürdő nagyszerű helyszíne lehet romantikus randevúknak.

Szállás leírás

A közvetlenül a fehérhomokos tengerparton fekvő, trópusi kertekkel körülvett szálloda kb. hét kilométerre fekszik a fővárostól, Victoriától. A környék nagyszerű snorkelezéshez és búvárkodáshoz, a végtelenbe nyúló medence olyan, mintha összeolvadna a tengerrel, és a wellness részlegen tökéletesen kipihenheti magát. A privát villák erkélye a kéklő Indiai-óceánra néz. 

Tengerpart

A szállodához saját homokos strand tartozik.

Tipp

Pihenjen a fehérhomokos tengerparton, búvárkodjon, majd frissüljön fel a wellnessrészlegen!

Általános információk

A Seychelle-szigetek vízummentes ország, ami azt jelenti, hogy nincs vízumkötelezettség az utazni kívánó személyek számára, kivéve a koszovói útlevéllel rendelkezők számára, mivel a Seychelle-szigetek nem ismeri el Koszovó államot, ezért a beutazás nem engedélyezett. Bár a Seychelle-szigetekre való beutazáshoz más útlevéllel rendelkezőknek nem szükséges vízum, a látogatóknak mindazonáltal rendelkezniük kell érvényes útlevéllel vagy más, a Seychelle-szigetek kormánya által elismert úti okmányokkal a beutazáshoz.
Az útlevélnek a tervezett tartózkodás idejére, a tulajdonos származási vagy lakóhely szerinti országba való visszaérkezéséig érvényesnek kell lennie.

Látogatói engedélyt a Seychelle-szigetekre való megérkezéskor állítanak ki a nyaralás, üzleti céllal, barátok vagy családtagok meglátogatása céljából érkező utazók számára, akik megfelelnek az alábbi feltételeknek:
1. nem tiltott bevándorló;
2. nem rendelkezik olyan érvényes engedéllyel, amely a Seychelle-szigeteken való tartózkodásra jogosít;
3. rendelkezik a látogatás időtartamára érvényes menettérti jeggyel vagy továbbutazásra jogosító jeggyel;
4. rendelkezik megerősített szállással; és elegendő pénzeszközzel rendelkezik a tartózkodás időtartamára. (legalább 150 USD vagy ennek megfelelő összeg naponta).
5. A Seychelle-szigetekre történő be- és kiutazáskor minden utazónak teljesítenie kell a bevándorlási eljárásokat.
Kérjük, kattintson ide:
https://seychelles.govtas.com/
A Seychelle-szigetekre csak az Egészségügyi Minisztérium írásos engedélyével lehet beutazni, illetve onnan kiutazni.
Igényelje a kötelező egészségügyi utazási engedélyt a Seychelle-szigetekre:
https://seychelles.govtas.com
A Seychelle-szigeteki látogatást megelőzően az egészségügyi követelményekkel kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: http://www.health.gov.sc.

Étkezési rend

Reggelivel, félpanzióval vagy teljespanzióval foglalható.

A Mahe étteremben á la carte reggelit és vacsorát szolgálnak fel, míg a panorámában gyönyörködik. Az Ocean View bárban helyi és nemzetközi koktélok és friss trópusi gyümölcslevek között válogathat, és hetente háromszor élőzene van. A Wave étteremben á la carte, mediterrán és nemzetközi ihletésű ebédet és vacsorát szolgálnak fel.

x Hilton Seychelles Northolme Resort and Spa *****

Utazás részletei
  • Hotelkategória: Hotel ★★★★★
  • Utazás módja: Repülő
  • Ellátás: Választható
  • Hivatkozási szám: 516183

IDŐPONTOK ÉS ÁRAK

Teljes ár:

Értesítést kérek az árváltozásokról és kedvezményekről!

Az ajánlat csak visszaigazolás után érvényes.

Főutas
2. utas
Számlázási adatok
Utazási iroda részletei

Menetrend