fb pix
mortons travel

New York szilveszter / 6 érv a trópusi karácsony mellett

Mirasole International ★★★★

RÉSZLETEK

  • ÚT TÍPUSA
  • Üdülés - nyaralás
  • HOTEL BESOROLÁS
  • Hotel ★★★★
  • ELLÁTÁS
  • Választható
  • HIVATKOZÁSI SZÁM
  • 517220

Hasznos információk

Az ár akkor érvényes, ha az érkezés napján legalább 8 fő vesz részt a transzferen. Abban az esetben, ha az érkezés napján 7 vagy annál kevesebb résztvevő van, a transzferekért pótlólagos befizetés lehetséges. 

 

Szobák

A Mirasole International által kínált, minden kényelemmel felszerelt megoldások tökéletesek, funkcionálisak és strukturáltak minden igényt kielégítenek, az egyénektől kezdve a rövid üzleti utakig, a családokig, a nyaralásokig.
A szálloda 134 teljesen felújított, modern stílusban berendezett szobával rendelkezik, és szinte mindegyikből lélegzetelállító panorámás kilátás nyílik a csodálatos Serapo strandra, amely minden alkalommal izgalmas! Így lehetőség van arra, hogy a gyönyörű táj varázsával ébredjen, és élvezze a reggelit (a szobaszerviznek köszönhetően) vagy a Gaeta-öböl által kínált gyönyörű és lenyűgöző naplementéket.

Szállás leírás

A Hotel Mirasole International Gaeta városának egyik legpanorámásabb pontján található, a híres Spiaggia di Serapo, amelytől csak néhány tíz méterre fekszik, és a mögötte található Monte Orlando Regionális Park zöldellő előhegye között.
Gaeta városközpontjához való közelsége és az azt körülvevő táj szépsége csak néhány azok közül a tulajdonságok közül, amelyek a Hotel Mirasole International-t kiváló bázissá teszik a nyári vakáció, a rövid üzleti utak vagy a kulturális látogatások számára.

Tengerpart

SERAPO BEACH
A híres Serapo Beach, amelytől mindössze néhány tucat méterre található, és a mögötte található Monte Orlando Regionális Park zöld előhegye között helyezkedik el, a Mirasole International, amellett, hogy gyönyörű panorámát élvez, lehetőséget ad arra, hogy kihasználja a Serapo Beach néhány szomszédos strandját, és olyan helyet kínál, ahol pihentető napokat és társaságban tölthet, különösen a nyári szezonban.
A gyönyörű naplementék varázsa, amelyeket a Gaeta-öböl kínál, meleg színeivel elárasztja azokat, akik megállnak, hogy megnézzék őket, és minden alkalommal egyedülálló érzelmeket adnak! (A strandszolgáltatás nincs benne az árban, a helyszínen felár ellenében vehető igénybe.)

Tipp

Gaeta városának egyik legpanorámaibb pontján.

Általános információk

FIGYELEM. Olaszorszagban letezik egy idegenforgalmi ado, amelyet a turistak mindig a helyszinen fizetnek, kulonosen a bejelentkezeskor. Az ado osszege Olaszorszag regiojatol fugg. A szobaar nem tartalmazza az idegenforgalmi adot.

Étkezési rend

A helyi hagyományokra jellemző valódi ételek, amelyeket az elegancia és a gasztronómiai kifinomultság kritériumai szerint dolgoznak fel.
Egyedi ízek, amelyek elkerülhetetlenül utalnak arra a helyre, ahol az étterem található.

x Mirasole International ****

IDŐPONTOK & FOGLALTSÁG

8 nap
idén 4 alkalommal

331 350 Ft-tól
személyenként

Kapcsolódó ajánlatok