fb pix
mortons travel

New York szilveszter / 6 érv a trópusi karácsony mellett

Chia Village Hotel ★★★★

RÉSZLETEK

  • ÚT TÍPUSA
  • Üdülés - nyaralás
  • HOTEL BESOROLÁS
  • Hotel ★★★★
  • ELLÁTÁS
  • Félpanzió
  • HIVATKOZÁSI SZÁM
  • 519777

Szobák

Classic Cottage:
Az új Hotel Village klasszikus szobáinak új bútorzata és színei még több fényt és kényelmet biztosítanak. A stílus modern és elegáns, a színek a szardíniai természetet idézik.
Körös-körül a természet és a mediterrán bozótos, míg a kilátás szinte minden szobából a falu és a kertek felé nyílik. A szobák többsége az első emeleten található, kilátással a falura.
A rendelkezésre álló hely miatt akár három személy számára is kényelmesek: a foglaláskor kérésre kiságy vagy egy harmadik ágy is elhelyezhető, 12 éves korig felár nélkül.

Classic Cottage Balcony:
Egyszerűség, elegancia és dizájn fogadja Önt az új Classic Cottage Balcony szobákban. Az új stílus egyszerű és hangulatos, dizájner bútorokkal és a természet színeivel. A mediterrán természet által körülvett szobákhoz erkély is tartozik, amely extra nyitott teret biztosít a pihentető pillanatokhoz. A rendelkezésre álló hely legfeljebb három fő befogadására alkalmas: a foglaláskor kérésre, 12 éves korig felár nélkül kiságy vagy harmadik ágy is elhelyezhető.

Garden Cottage:
Az új kerti szobák a földszinten találhatók, és egy kis kertre nyílnak, amely asztallal és székekkel van berendezve. Az új színek és bútorok illeszkednek a kert természetéhez, hangulatos és világos környezetet teremtve.
Ezek a szobák három személy számára is tökéletesek: a foglaláskor kérésre kiságy vagy egy harmadik ágy adható hozzá, 12 éves korig felár nélkül.

Superior Cottage:
Azok számára, akik szeretnék megtapasztalni a természetet Chia-ban, az új superior szobák nagy ablakkal rendelkeznek, amely a saját kertre nyílik. A kert, az ég és a homok színei visszaköszönnek a belső térben, egyes falak adják meg az alaphangot, a fehér falak pedig kiemelik a fényt. A felújított superior szobákban minden a természet ihlette eleganciával, egyszerű és vonalas. A rendelkezésre álló hely miatt három személy számára is tökéletesek: a foglaláskor kérésre, 12 éves korig felár nélkül kiságy vagy egy harmadik ágy is elhelyezhető.

Pool Cottage:
Az új szobák, amelyek kellemesen helyezkednek el a festői központi medence körül, privát kertet kínálnak, ahol a nyugodt pihenés pillanatait élvezheti. Csak egy kőhajításnyira vannak a bártól és a medence melletti Mezze étteremtől, közel az üdülőhely fő létesítményeihez és a Piazza degli Ulivi térhez.

Family Classic Cottage:
A családi házak, amelyek mindegyike felújított, a családok számára kialakított szobák. Mostantól új bútorokkal és színekkel rendelkeznek, amelyekkel még közelebb érezheti magát a természethez a Chia-ban.

Szállás leírás

Az üdülőközpont szívében, a mediterrán kertek színei által ölelve, minden szolgáltatásunk és figyelmünk középpontjában. A Hotel Village tökéletes az egész családdal való nyaraláshoz: hagyja, hogy a kicsik felfedezzék a tengert és a természetet, és felejthetetlen pillanatokat éljenek át együtt.

Bejelentkezés / kijelentkezés
Bejelentkezés: az érkezés napján, a szobabeosztás 14:00 órától. Kijelentkezés: a szobát a távozás napján 11 óráig kell elhagyni. Különleges igények esetén kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Tengerpart

Dune di Campana strand
Nagyon finom homok, az átlátszó tenger, ahol a fenék lágyan lejt, és ahol minden merülés egy új felfedezés.
A Conrad Chia Laguna Sardinia és a Village szállodáktól 700 méterre található, és a vendégek egész nap igénybe vehetik a hotelek és a strand közötti közlekedést.

Általános információk

Olaszországban kb 2-3 EUR/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő a szálláshelyen. Mértéke a településtől és a szálláshely kategóriájától függ.

Étkezési rend

Domus
Ez a Hotel Village új étterme, amelynek étkezője és nagy fedett terasza a kertek zöldje és virágai között található. Hangulatos, családias és családias, stílusa otthonos, már a nevétől fogva: a "domus" latinul a házat jelenti, a szardíniai nyelvben pedig "domu" lett belőle.
Így a svédasztalos reggeli és vacsora alkalmával világos és világos berendezés fogadja Önt, amely a hegyfok halvány kövére és a tengerpart fényére emlékeztet.
A Domus bőséges és ínycsiklandó reggelit, nemzetközi ételeket és mediterrán hatásokat tartalmazó svédasztalos vacsorákat kínál, és az olasz régiók konyhájának szentelt estéken ősi és csodálatos ízeket fedezhet fel.
Ízlelési utak
A Hotel Village vendégei minden este új ízeket, új hangulatot és új érzéseket fedezhetnek fel, ha más-más éttermet választanak vacsorájukhoz.

x Chia Village Hotel ****

IDŐPONTOK & FOGLALTSÁG

8 nap
idén 2 alkalommal

598 748 Ft-tól
személyenként

Kapcsolódó ajánlatok