1.nap:Budapest-London-Warwick-Stratford
Elutazás közvetlen járattal Londonba. Érkezés után Anglia történelmi szívébe kirándulunk. Elsőként Warwickba megyünk, hogy megnézzük az impozáns Warwick várat. Az ország legépebben megmaradt középkori várának lakosztályaiban hihetetlen gazdagságú családi gyűjtemények láthatók. Ezután a közelben található, bűbájos Shakespeare szülővárosaként ismert Stratford-upon-Avonnal ismerkedünk. Megtekintjük az angol drámaíró szülőházát és a helyi templomban a sírhelyét is, majd a kis hajókkal tarkított Avon folyó partján sétálunk. A festői Cotswolds dombok között megbújó, mézszínű házaikról ismert kisvárosokat érintve érkezünk a London környéki szálláshelyünkre.
2.nap: Bath-Stonehenge-Salisbury
Szabadprogram vagy egész napos fakultatatív kirándulás. Elsőként a gyógyfürdőiről híres Bathba utazunk, mely III.György uralkodása alatt vált elegáns fürdőhellyé és kulturális központtá. Megtekintjük a híres Római fürdőt, a katedrálist, a neoklasszicista stílusban épült Royal Crescent és Circus épületegyütteseket. Továbbutazás a szintén UNESCO Világörökségnek nyilvánított, misztikus 5000 éves Stonehengebe, Anglia leghíresebb megalitikus építményéhez.  Salisbury gyönyőrű katedrálisában található a Magna Charta fennmaradt másolataiból a legjobb állapotban megmaradt példány, a templom óratornya pedig a legmagasabb Angliában (ár: 24.900,-Ft/fő-jelentkezéskor fizetendő!)
3.nap: London
Egész napos városnézés Londonban, melynek során többek között megnézzük  a főváros legfőbb nevezetességeit: Nagy-Britannia uralkodóinak temetkezési helyét és koronázó templomát a Westminster apátságot, a Parlamentet, a Big Ben-t, a miniszterelnök rezidenciáját a Downing Streeten, a királyság központját a Buckingham palotát, a nyüzsgő Trafalgar teret és a Piccadilly Circust, de sétálunk az Oxford streeten is. 
4.nap: London
Félnapos fakultatív városnézés során látogatás a Szent Pál székesegyházban, melynek az impozáns, oszlopokkal tagolt kupolájából pazar kilátás nyílik a városra, ezután a Towerben ismerkedünk Anglia történelmével (ár: 9.900,-Ft/fő-jelentkezéskor fizetendő !). A délután folyamán szabadprogram keretében hajókázhatunk a Temzén, felülhetünk a London Eye-ra vagy meglátogathatjuk a számos múzeum egyikét. 
5.nap: Windsor-Oxford-Budapest
Látogatás a világ legrégebbi és legnagyobb, ma is lakott kastélyában, Windsorban. A Hódító Vilmos által építtetett kastély a királynő kedvenc hétvégi otthona. Az állami lakosztályait többek között Rembrandt, Rubens, Canaletto festményei díszítik. A Szent-György kápolnában több uralkodó sírhelye található és az 1348-ban alapított Térdszalagrend központja. Ezután Oxford felé vesszük az irányt. Séta az álmodó tornyok városában, mely elnevezést az egyetemi épületetek harmonikus építészete miatt kapta. Legrégebbi kollégiumai több mint 750 évvel ezelőtt nyíltak meg. Városnézésünk után transzfer a reptérre, hazautazás menetrend szerint az esti órákban.
x London-Stonehenge-Windsor repülővel
Utazás: repülővel     Szállás: *** Hotel     Ellátás: reggeli

Részvételi díj: 149.900,- Ft/fő    
A részvételi díj személyenként 1 db  40 x 30 x 20 cm-es kézipoggyászt és 
1 db 10 kg-os  feladott poggyászt tartalmaz. 

 Reptéri illeték: 39.000,-Ft/fő     Félpanzió: 30.000,-Ft/fő 
 Egyágyas 
felár: 36.000,-Ft/fő 
Biztosítás: 2.850,-Ft/fő Sztornó biztosítás:1.5 %

Belépők (tájékoztató árak):
Warwick vár: 19 GBP
Westminster Apátság 22 GBP
Stonehenge belépő felnőtt : 6.900,-ft/fő-Jelentkezéskor fizetendő !
Stonehenge belépő diák/nyugdíjas(65 év felett): 6.200,-Ft/fő-Jelentkezéskor fizetendő !
Stonehenge belépő gyerek (17 éves korig): 4.100,-ft/fő-Jelentkezéskor fizetendő !
Windsor kastély 20.50 GBP
Tower 22.82 GBP
Szt. Pál katedrális 16 GBP
Hajókázás a Temzén 10 GBP