Szállás leírása

Összesen 7 szobával várják az ide látogatókat. Rendelkezésre áll egy széf, egy étterem, orvosi ellátás és transzfer szolgáltatás. A kirándulások foglalásánál a tourdesk nyújt segtséget. A szállás területéhez tartozik egy kert is. Igény esetén rendelkezésre áll egy parkoló. A vendégeknek kérésre Shuttle-szolgáltatást biztosítanak.

Szobák

A szobákat légkondicionáló berendezéssel és fürdőszobával szerelték fel. Igény esetén pótágy elhelyezésére is van lehetőség. A szobák felszereltségéhez tartozik tea-/kávéfőző és telefon. A vendégek ezen kívül papucsot is találnak a szobákban. A fürdőszobában fürdőkád található. A fürdőszobában található hajszárító és fürdőköpenyek a mindennapi kényelmet szolgálják. A kényelemhez hozzájárul, hogy a fürdőszobákban kozmetikai cikkek is található(ak).

Sport és szabadidő

A hotel egy kültéri medencét kínál. A pihenésre kiváló lehetőséget nyújt a terasz. A szálláson változatos szabadidős tevékenységeket kínálnak, mint például kerékpározást/ mountain bike-ozást, teniszt, röplabdát és horgászatot. A vízi sportok kedvelőinek vitorlázást, sznorizást és búvárkodást kínálnak. A wellnessrészleg kínálatához tartozik egy gyógyfürdő és masszázs kezelések. Szállás animációs csapata gyerekeknek és felnőtteknek szóló programokat egyaránt kínál.

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA:

  • repülőjegy
  • reptéri illeték
  • szállás a megadott időtartamra
  • választott ellátás
  • repülőtéri transzfer
  • útlemondási biztosítás

A SZÁLLODA JELLEMZŐI

  • étterem
  • légkondicionálás
  • széf

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Útlemondási biztosítás az árban!

Az utasok és közvetlen hozzátartozóik előre nem látható, orvosilag igazolt balesete, betegsége esetén 20%-os önerő mellett 80%-ban visszatéríti a befizetett összeget. Amennyiben az utasok nem rendelkeznek ilyen biztosítással, és nem tudnak utazni, a teljes részvételi díjat elveszítik.

Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás

Anyagi fedezetet nyújt a sürgős beteg- és baleseti ellátások költségeire, enyhítik az útipoggyászban keletkezett károkat. A díjtételekről érdeklődjön kollégáinknál!

Kombinált, önrész nélküli útlemondási és utasbiztosítás

Ezen biztosítás forma tartalmazza az utasbiztosítást, illetve az önrész nélküli útlemondási biztosítást, tehát egy esetleges orvosilag igazolt lemondás esetén a biztosító a részvételi díj 100%-át visszatéríti. A fenti biztosítással kapcsolatos kérdéseivel, ill. díjszabásért, kérjük, forduljon munkatársainkhoz.

Fakultatív programok

A nyaralás ideje alatt több lehetőséget is kínálunk a szabadidő tartalmas, élményekkel teli eltöltésére. Amennyiben érdeklődik az általunk indított fakultatív programok iránt, keresse fel munkatársainkat.

CSALÁDI SZOBÁK ÉS KEDVEZMÉNYEK

Amennyiben családi szoba érdekli,díjkalkulációért, kérjük, érdeklődjön kollégáinknál.

EGYÉNRE SZABOTT AJÁNLATOK

Ha ajánlatunk nem mindenben fedi le az Ön által megfogalmazott igényeket, vagy más dátumra szeretne ajánlatot kérni, kérjük, keresse fel munkatársainkat, ajánlatkérését 3 munkaórán belül feldolgozzunk.