Curacao utazás az őszi szünetben  

2021.10.22. – 2021.11.03. (11 éj)


A Karib-tenger egyik legragyogóbb gyöngyszeme a Kis-Antillákhoz tartozó Curacao sziget. Curacao-ról mindannyiunknak a káprázatos fehér homokos partok, a szemet gyönyörködtető építészeti alkotások, a különösen fantasztikus élővilág, a karneváli forgatag és a méltán híres óceánkék likőr jut eszébe; de ezeken kívül a barátságos lakosság, a világ legjobb búvárhelyei, a világ leghosszabb úszó hídja, valamint a számos kirándulási és szórakozási lehetőség teszi a karibi kívánságlista élére. Jó hír, hogy Curacao egyike azoknak az úti céloknak, amelyek minden évszakban látogathatók – a hurrikánok elkerülik, a víz télen-nyáron 25 fok feletti, és olyannyira tiszta, hogy akár 30 méter mélyre is leláthatunk a felszínéről, így bármikor is tudod szabaddá tenni magad az utazásra, nem fog csalódás érni.


Szállás: LionsDive Beach Resort 4* (vagy hasonló)

https://www.lionsdive.com/  

13 nap / 11 éj, önellátással


A tökéletes fehér homokos partot és égszínkék tengert teljes pompájukban élvezhetjük a LionsDive saját strandjáról. Az Underwater Park területén található három kültéri medencével. A legkülönbözőbb éttermi specialitásokat kóstolhatjuk meg a négy étteremben, valamint pihenésünket meg különlegesebbé tehetjük a wellness- és fitneszközpont szolgáltatásaival. 


Szállás: Papagayo Beach Hotel 4* (vagy hasonló)

https://www.papagayo.com/  

13 nap / 11 éj, önellátással


A Papagayo mindössze pár perc sétára található Jan Thiel Beach-től. Különleges hangulat, tiszta és elegáns szobák. Az étteremben helyi és nemzetközi különlegességeket is megkóstolhatják. Lehetőség van búvárkodásra a csodás partszakaszon, valamint a fitneszközpont és wellnessközpont használatára is. Ez az igazi négycsillagos luxus!


Szállás: Dreams Curacao Resort, Spa & Casino 4* (vagy hasonló)

https://www.dreamsresorts.com/en_us/resorts/curacao/curacao.html  

13 nap / 11 éj, all inclusive ellátással


Willemstad egyik legkedveltebb tengerparti részén található Dreams Resort garantáltan az egyik legjobb választás, ha a paradicsomi Curacao élményre vágyunk. Fitneszközpont, étterem, ingyenes internet hozzáférés, valamint szobaszervíz várja a vendégeket. A gyerekekkel érkezőknek is kedveznek, hiszen gyermekklub és különböző szórakoztató lehetőségek is igénybe vehetők. 


A részvételi díj tartalmazza:

 • repülőjegyeket kézipoggyásszal és 23 kg-os feladható csomaggal
 • fedélzeti ellátást
 • szállást 11 éjszakára
 • étkezést leírás szerint
 • transzfereket a repülőtér – hotel – repülőtér között

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • repülőtéri illetéket (129 900 Ft/ fő)
 • egyéb személyes kiadásokat
 • esetleges idegenforgalmi adót és depozitot a szállodában
 • COLONNADE sztornó biztosítást (a teljes részvételi díj 2%-áért köthető, az önrész mértéke 15%) (ajánlott - COVID megbetegedésre is kiterjedő biztosítás)
  Colonnade útlemondás biztosítás ismertető
 • COLONNADE baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (ajánlott - COVID megbetegedésre is kiterjedő biztosítás)
  Colonnade biztosítási feltételek és tájékoztató

VAGY

Lehetőség van önrész nélküli, kombinált útlemondási és utasbiztosítás együttes megkötésére is. A kombinált biztosítás díjtételeiről, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Az utazás hossza igény szerint meghosszabbítható, ellátás, programok felár ellenében választhatók, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Beutazási feltételek:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?holland-kiralysag-reszet-kepezo-karib-tengeri-szigetek       

 

x Curacao utazás az őszi szünetben