Leírás:

Mitől utánozhatatlan egy párizsi utazás? Attól, hogy számtalan plusz élményt tartalmaz, mint amit általánosan ehhez a különleges városhoz el tudunk képzelni. Mikor összeállítottuk a jelenlegi párizsi utazás fakultatív programjainak részleteit, arra törekedtünk, hogy a felkínált programok utazóink testi - lelki feltöltődését ugyanúgy szolgálják. A párizsi utazása során számtalan élménnyel tesszük gazdagabbá, mint például a Notre Dame lélegzetelállító épülete testközelből, a csodás párizsi panoráma a Eiffel-toronyból vagy a Versailles-i kastély parkjában tett séta. Disneyland pedig mindenki számára egyaránt feledhetetlen szórakozást nyújt.

Szállás: 3* -os szállodában, 2 ágyas pótágyazható fürdőszobás szobákban

További részletek:

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a fakultatív programok nem részei az alap programnak.
Nem kötelező program, csak választható. Választása esetén külön díjat számolunk fel, ami tartalmazza a program árát idegenvezetéssel , belépődíjjal a fentebb leírtak alapján.

Az euróban megadott árakat a helyszínen kell fizetni, ki-ki korának megfelelően és a választott program szerint. Kérjük egy borítékban elkészíteni.

Az útlemondási biztosítás (1,5%) jelentése: biztosítja a pénzüket a befizetéstől az indulás napjáig, miszerint , ha az utat valamilyen bizonyíthatóan komoly probléma
(Pl. kórházi kezelés,baleset, haláleset stb...) miatt már kötbér határidőn belül kell lemondaniuk, a pénzük 80%-át az EUB Biztosító megtéríti, 20 % marad az önrész, de sürgősen jelezni kell. Munkaidőben az irodának ( +36 62 534-310), munkaidőn kívül közvetlen a Biztosítónak telefonon, majd írásban is a lemodás okával. ( Tel: 361 465-3666).


Tájékoztató információ:
Az Eiffel-toronyra a jelentkezéseket mielőbb kérjük.
Nemleges esetben is szíveskedjenek jelezni.
Csak akkor tudjuk egy időpontra foglalni a csoportnak, ha minden jelzés beérkezett.


Figyelem! Az eurós árakat a helyszínen szedi össze az idegenvezető.

Kérjük jelezzék megrendeléskor milyen programon szeretnének részt venni!

A programok sorrendje változhat!

Árainkat 350 Ft/EUR árfolyammal kalkuláltuk, árfolyam igazítás a hátralék fizetésekor!
Illetve 21 nappal indulás előtt. Ugyanez vonatkozik az illeték összegére is!

Ellátás: Bőséges reggeli, büfé rendszerben, korlátlan fogyasztással

Közlekedés: Repülővel Budapestről

Kedvezmények: GYERMEK KEDVEZMÉNY CSAK 2 FELNŐTTEL EGY SZOBÁBAN PÓTÁGYON ADHATÓ!

Programleírás

1. nap: Megérkezés után transzfer a szállodába. Rövid pihenő után Párizs bemutatását a Szajnán kezdjük, egy kellemes, egy órás, sétahajózással a Szajnán (14EUR/6EUR). Ezután Eiffel torony (25,90EUR/16,60EUR) panorámájából csodálhatjuk meg Párizst a világ fővárosát. Visszatérünk a szálláshelyre, szobák szétosztása és fakultatív vacsora lehetőség egyénileg a szállodában vagy a szálloda közelében.

2. nap: Reggeli után szabad program vagy fakultatív programok közül válogathatnak. 2/1. Egész nap Disneyland, ahol minden csobog, mozog, színes, zene, tánc és vidámság fogad mindenkit. Mosolygó gyermekarcok, csillogó szemekkel várják a Walt Disney figurák megjelenését. Rövid ismertető a parkról (https://www.nirvautazas.hu/hasznos-info-disneyland.html). (Odafelé az idegenvezető elkíséri az utazókat a gyorsmetró megállóig, aminek a végállomás a Disney park, visszafelé mindenki kedve szerint egyénileg tér vissza a szállodába a már reggel megismert útvonalon.) Belépőt a helyszínen tudnak vásárolni! (jegyárak kb. 90-110 EUR/fő) Vagy: 2/2. Egész napos Párizs bemutatása idegenvezetéssel: reggeli után Versailles-i kastély, a Park, Trianoni Paloták és a Hintó múzeum. Délután Invalidusok Dómja és Rodin múzeum. Este rövid séta a Notre Dame és a Latin negyed közelében. Visszatérünk a szálláshelyre. (A program ára: 80EUR/40EUR)

3. nap: Reggeli után szabad program vagy fakultatív program idegenvezetéssel: Louvre legismertebb kincsei , Királyi Palota, Operaház és a Rivoli utca. A napot a Montmartre negyeddel fejezzük be: Sacré Coeur és a Festők tere. (A program ára: 37EUR/20EUR)

4. nap: Reggeli után szabad program és a repülőgép menetrendjétől függően transzfer a reptérre és hazautazás. Kérjük, előre jelezzék megrendeléskor milyen programokon szeretnének részt venni!

x Párizs és Disneyland

Az ár tartalmazza:

repülőjegy, feladható poggyász, szállás, reggeli ellátás, magyar csoport és idegenvezetés