fb pix
mortons travel

Miért épp a Morton's-szal?

Citymax Hotel Business Bay ★★★★

Dubai, Egyesült Arab Emirátusok

Ugrás az árkalkulációhoz! ⇩

Beutazással kapcsolatos információk

Magyar állampolgárok számára Magyarországról Dubaiba az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/egyesult-arab-emirsegek

Dubai, Abu Dhabi és Ras Al Khaimah turisztikai minisztériumának előírásai szerint minden turista számára kötelező az idegenforgalmi adó (turista dirham) megfizetése.

Az idegenforgalmi adót a turistáktól a szállodába/apartmanba való bejelentkezéskor vagy kijelentkezéskor szedik be, a fizetés dirhamban/dollárban történik szobánként/éjszakánként.

Fontos! Az idegenforgalmi adót egyszer kell megfizetni a tartózkodás teljes időtartamára és nem visszatéríthető. Az adó összege nem függ a szobában tartózkodó személyek számától.

3* szálloda - 10-15 Dirham szobánként és éjszakánként
4* szálloda - 15 Dirham szobánként és éjszakánként
5* szálloda - 20 Dirham szobánként és éjszakánként

Az Egyesült Arab Emírségekben szinte minden szálloda megkövetel egy bizonyos összegű kauciót, amelyet a turisták extra szolgáltatásokra használhatnak fel a szállodában. Lehetőség van készpénzben letétbe helyezni, ez lehet dollár, euró vagy dirham, vagy a szükséges összeget az adott szálloda díjszabása szerint hitelkártyáról letiltják. A kaució fennmaradó részét a szállodai árfolyamon dirhamban térítik vissza (ha készpénzzel fizettek), vagy a hitelkártyára a kijelentkezés után 3 és 14 nap között, banktól függően. A "MAESTRO", "VISA", "MASTERCARD" kártyákat elfogadják.

Hasznos információk

Edzőterem, tetőtéri medence, masszázskezelő szobák, 4 többcélú tárgyalóterem. 10 perces autóútra a Dubai Mall, a Burj Khalifa, a World Trade Centre és a DIFC. 15 perc autóútra a dubaji nemzetközi repülőtértől.

Szobák

A szálloda 348 tágas szobával és lakosztállyal rendelkezik. Minden szoba olyan korszerű kényelmet kínál, mint az ingyenes WiFi, a Bluetooth-csatlakozással ellátott munkaállomás, valamint az Xtra-komfort, mint az alvó kanapé, az ingyenes kényelmi szolgáltatások és a 10 hüvelykes luxusmatrac. 

Szállás leírása

A szálloda a Business Bay szívében található, és úgy tervezték, hogy mindkét világból a legjobbat és jobb extrákat kínálja. 

Tengerpart

A szálloda ingyenes transzfert biztosít a La Mer strandra. Ez legfeljebb 30 percet vesz igénybe.

Tipp

A szálloda tökéletes helyen van: Burj Khalifa, World Trade Centre és DIFC. 15 perc autóútra a dubaji nemzetközi repülőtértől.

Általános információk

Magyar állampolgárok számára Magyarországról Dubaiba az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/egyesult-arab-emirsegek

Étkezési rend

A szállodában Citycafé, Lavazza kávézó, Brew House, Sizzling Wok, Executive Lounge, Aqua Pool Bar található.

x Citymax Hotel Business Bay ****

Utazás részletei
  • Hotelkategória: Hotel ★★★★
  • Utazás módja: Repülő
  • Ellátás: Választható
  • Hivatkozási szám: 517246

IDŐPONTOK ÉS ÁRAK

Teljes ár:

Értesítést kérek az árváltozásokról és kedvezményekről!

Az ajánlat csak visszaigazolás után érvényes.

Főutas
2. utas
Számlázási adatok
Utazási iroda részletei

Menetrend