Program:

San  Francisco | Monterey | Central Coast | Solvang | Malibu | Los Angeles | Las Vegas | San Diego | Los Angeles

 

1. nap: Érkezés Érkezés San Franciscoba, az autó felvétele a repülőtéren, utazás a hotelbe.

2. nap: San Francisco Töltse a napot a város felfedezésével; sétáljon végig a  Fisherman's Wharf keskeny rákpiacán és élvezze az az ételkínálat széles választékát. A szomszédos területeken bájos városrészekkel és elegáns építészettel találkozhat. Tekintse meg a fő látványosságokat  Chinatownt, a  Japan Centert, és az Embarcaderot. Az öböl közepén fekszik az ominózus Alcatraz, a sziget híres börtöne.

3. nap: San Francisco Egy teljes nap áll a rendelkezésére hogy felfedezze San Franciscot vagy a kaliforniai borvidék (Napa Valley) hullámzó hegyeit, ahol híres pincészetek várják bortúrákra és kóstolókra. 1828-ban hozták létre, ez a terület az Egyesült Államok elsődleges bortermelő régiója.

4. nap: San Francisco - Monterey/Carmel (kb. 202 km) Déli irányban Monterey felé csodálatos tájak várják, többek között a Fisherman's Wharf és a Cannery Row. A 17 mérföldes autóút a félsziget csodálatos partjain át vezet Pacific Grove-tól egészen a gyönyörű tengerparti Carmel-ig, ahol ellátogathat a Carmel Mission történeti múzeumhoz is, melyet 1770-ben alapítottak.

5. nap: Monterey/Carmel - Középső partszakasz  (kb. 394 km) Az utazás során az egyik leglátványosabb útvonal a kaliforniai partvidék mentén, mely a Big Sur félszigettől San Simeonig tart. Tegye a napot igazán felejthetetlenné és látogasson el a Hearst kastélyhoz, vagy kiránduljon egyet a Pfeiffer State Beach közelében.

6. nap: Középső partszakasz - Solvang - Malibu - Los Angeles  (kb. 334 km) Haladjon tovább lefele a tengerparton, a dán bevándorlók által alapított  Solvang települése felé. Solvang, egy festői falu a Santa Ynez völgyben, melyet helyi pincészetek vesznek körül, híres a pékségeiről és különleges boltjairól. Haladjon tovább Malibun és Santa Monican keresztül Los Angelesig. Ha  úgy tervezi hogy korán szeretne megérkezni Los Angelesbe, látogasson el az  Universal Studioba mielőtt a szállására érkezne.

7. nap: Los Angeles Látogasson el Walt Disney varászlatos királyságába, Disneylandben. Dél-Kalifornia egyik legfontosabb turisztikai látványosságként ismert Disneyland több millió látogatót vonz a világ minden tájáról, kellemes időtöltést  kínál a fiatalok és idősebbek számára egyaránt. Ha valami másra vágyna akkor bátran fedezze fel Los Angelest, beleértve Hollywoodot és Beverly Hills-et.

8. nap: Los Angeles - Las Vegas (kb. 450 km) Haladjon keleti irányban a Mojava sivatagon és Calico szellemvárosán keresztül, a világ csillogó, szórakoztató városába Las Vegasba. A híres világváros egy kis oázisból fejlődött hatalmas szerencse-játék fővárássá, mely 24 órás szórakoztatóközponttal és világszínvonalú éttermeivel várja az ide látogatókat.

9. nap: Las Vegas (Grand Canyon) Töltse a napot pihenéssel vagy autózzon Mead tó és a Hoover gát felé, vagy fedezze fel a világ egyik nagyszerű természeti csodáját a Grand Canyont. Izzó színei, geológiai jelentősége és a Colorado folyó szépsége páratlan élményt nyújt. A kanyon 277 mérföld hosszú, átlagosan 10 mérföld széles,  a peremtől a peremig 5700 méter mély.

10. nap: Las Vegas - San Diego (kb.538 km) Haladjon dél irányban az Elsinore tóig, a festői Temecula városa felé. Élvezze a  hegyek, dombok és szőlőskertek látványát a San Diegoba vezető úton melyet egész évben  ragyogó időjárási viszonyok és nyugodt hangulat jellemez.

11. nap: San Diego Töltse az egész napot San Diego felfedezésével. Főbb látnivalók: Balboa Park, OldTown, SeaWorld, a világ legnagyobb parkja káprázatos tengeri élővilággal, Coronado Beach, San Diego Állatkert, tengeri kikötőfalu.

12. nap San Diego -  Los Angeles  (kb. 195 km) Térjen vissza autójával a San Diego repülőterére, vagy hajtson északra Los Angelesbe ahol befejezheti útját.

 

Az útvonalak kérés szerint módosíthatók!

Útvonal: Los Angeles, San Diego, Grand Canyon, San Francisco, Carmel

x Repülj és vezess - Arany körút Kaliforniában (Egyéni) Egyéb

Az ár tartalmazza:

  • a szállást középkategóriás szállodákban, 11 éjszakára, kétágyas szobában, ellátás nélkül,
  • az alapkategóriás bérautót 12 napra,
  • a hasznos információkat tartalmazó welcome hátizsákot az első szálláshelyen,
  • az angol nyelvű asszisztenciát az út során,
  • az (angol nyelvű) üdvözlő hívást az első napon.

Az ár nem tartalmazza:

  • a kiutazás költségeit,
  • a személyes kiadásokat,
  • az ellátást,
  • az üzemanyag költséget,
  • a parkolási és útdíjakat.