fb pix
mortons travel

Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével >>

Kalandok Los Angelestől Las Vegasig

Los Angeles, Las Vegas, Körutazás Amerikában, Amerikai Egyesült Államok, Nyugati-part

Ugrás az árkalkulációhoz! ⇩

Leírás

1. nap Utazás az Egyesült Államokba
Utazás Budapestről Los Angelesbe átszállással. Idegenvezetőnk üdvözli Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás Los Angeles környékén.

2. nap Los Angeles
A mai napon egész napos Los Angeles városnézés vár ránk. Ez a világ szórakoztatóipari fellegvára, ikonikus metropolisza. Beverly Hills a kifinomult luxus világa, leghíresebb utcája a Rodeo Drive. A Sunset Boulevard és a Hollywood Boulevard filmkockákról ismerős képei láttán átitatódunk a káprázatos csillogással. A Grauman's kínai színház előtt a mozivászon alakjainak kéz- és lábnyomata tekinthető meg. Szállás Los Angeles környékén.

3. nap Szabadidő vagy fakultatív: Disneyland
Töltse kedvére az időt, vagy fakultatív program: Disneyland vár ránk (fakultatív élménypark-csomag Santa Monica-val). Ez az a hely, ahol a felnőttek is gyerekek lehetnek, ahol felhőtlen szórakozásban lehet részük. Disneyland a szlogenje szerint a ,,legboldogabb hely a Földön'. A vidámparkot Walt Disney hozta létre 1955-ben. A jól ismert Disney-figurák, a különböző attrakciók minden korosztálynak igazi kikapcsolódást garantálnak. Szállás Los Angeles környékén.

4. nap Szabadidő vagy fakultatív: Warner Bros Studio és Santa Monica
Töltse kedvére az időt, vagy fakultatív programként a Warner Bros Studio titkait fedezhetjük fel (fakultatív élménypark-csomag Santa Monica-val). A világ egyik legrégebbi filmstúdiója közel 100 évnyi hollywoodi filmkészítés háttérébe enged betekintést, mely filmrajongóknak igazi bakancslistás élmény. Majd felkeressük Santa Monica-t, ahol élvezhetjük a hamisítatlan dél-kaliforniai hangulatot, és az óceán szépségét. Felkeressük a híres mólót és a Third Street-nél lévő sétányt. Visszatérés a hotelbe.

5. nap Los Angeles- Las Vegas
Kijelentkezés a hotelből. Las Vegas felé indulunk a Mojave sivatagon keresztül. Megállunk Barstow-ban, egy outlet-nél, ahol élvezhetjük a vásárlás örömeit. Szállás: Las Vegas környékén.

6. nap Szabadidő vagy fakultatív: Valley of Fire és Las Vegas by night
A mai napon szabadidő keretében élvezheti Las Vegas varázsát: a szerencsejáték fővárosában a nyüzsgő kaszinók, a fények, a Broadway-színvonalú showműsorok, a neves tervezők üzletei, a híres Strip mind fantasztikus alkalmat kínálnak a szórakozásra. Fakultatív: Valley of Fire és Las Vegas by night (fakultatív programcsomag). Valley of Fire félnapos kirándulásunkon megismerheti ezt a vadregényes helyet, mely az ősi anasazi indiánok spirituális központja volt. A Valley of Fire State Park Nevada legrégebbi és legnagyobb nemzeti parkja. Nevének magyar jelentése, a Tűz Völgye rendkívül találó, mivel vörös színű szikla-alakzatai még megkapóbb látványt nyújtanak, ahogy a napsugarak úgy csillannak meg rajtuk, mintha tűzbe borulnának. Las Vegas by Night (esti Las Vegas városnézés) programunk (kb. 3 óra) során feltérképezzük a Bűn Városát: a híres Welcome to Fabulous Las Vegas táblától a belvárosi részig - és közöttük mindent a világhírű Las Vegas Strip-en. A legfontosabb nevezetességek közé tartozik a Vegas Vick neon cowboy, a Golden Nugget Casino Hotel, a Cosmopolitan, a Mirage, a Bellagio szökőkutak, a házasságkötő kápolnák, az MGM Grand oroszlánja, a Szabadság-szobor mása, az Aria Resort és Kaszinó. Visszatérés a hotelbe.

7. nap Szabadidő vagy fakultatív: Grand Canyon West Rim
Töltse kedvére az időt, vagy fakultatív program: Grand Canyon West Rim, azaz nyugati perem. (fakultatív programcsomag). A Grand Canyon az USA egyik leglátogatottabb nevezetessége, szépsége életre szóló élményt ígér. Első megállónk az O'Callagan-Tillman -híd. Ez a mérnöki csoda az USA második legmagasabb hídja, mely a Colorado folyó felett ível át, 270 méteres magasságban. Innen kiváló kilátás nyílik a Hoover-gátra. A festői Joshua Tree területen haladunk át, mely igazi törzsi föld. Egy indián faluban megcsodálhatjuk az őslakosok hagyományos viseletét és táncát. A Hualapai Ranch-en egy vadnyugati stílusú műsort is megtekinthetünk. A napunkra a koronát a Grand Canyon Skywalk, azaz üvegből készült kilátó teszi fel, mely 2007-ben készült el: innen felejthetetlen panoráma tárul elénk a megkapó szépségű tájra, alattunk az 1200 méteres mélységgel. Ebédelési lehetőség. Szabadidő során kedvére felfedezheti a környéket. Külön foglalható fakultatív program: éjszakai helikopterezés Las Vegas felett. Visszatérés a hotelbe.

8. nap Hazautazás
Utazás Los Angelesbe, transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással.

9. nap Hazaérkezés
Felejthetetlen élményekkel gazdagodva érkezünk meg a budapesti reptérre.

FONTOS INFORMÁCIÓK
Az EU/WHO által elfogadott oltásokkal lehet beutazni (Szputnyik nem), a 2. oltás után min.14 nappal. A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 21 USD. Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására foglaláskor vagy előzetesen nyílik lehetőség. Az utazáshoz minimális csoportlétszám szükséges, és a fakultatív programokhoz is (min. 25 fő). A programváltozás jogát fenntartjuk! Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést

Az ár tartalmazza

Foglalási díj
Repülőjegy oda-vissza
Repülőtéri illeték
Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat
Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri Check-in.
Transzfereket
Szállást középkategóriájú hotelekben
Reggelit (amerikai stílusú)
Magyar nyelvű idegenvezetést
Kollégánk ismerteti a körutazásban foglalt programokat, látnivalókat és egyéb lehetőségeket. Ezenkívül ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll utasaink rendelkezésre.
Kirándulást: Los Angeles

Egyéb

Biztosítási csomag (BBP és Útlemondási biztosítás): 35.350 Ft/fő
Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 159.990Ft/fő/teljes utazás
Amiket ajánlunk Önnek:
Fakultatív programcsomag: Santa Monica-val: Warner Bros Studios, Santa Monica, Disneyland - transzferekkel és belépőkkel a parkokba: 179.990 Ft / fő
Helikopterezés Las Vegas: 69.990 Ft/fő

Fakultatív programok

Santa Monica-val: Warner Bros Studios, Santa Monica, Disneyland - transzferekkel és belépőkkel a parkokba

Hotel

Járatok

x Kalandok Los Angelestől Las Vegasig

Utazás részletei
  • Hotelkategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülő
  • Ellátás: Reggeli
  • Hivatkozási szám: 508755

IDŐPONTOK ÉS ÁRAK

Teljes ár:

csengő ikon árértesítés

Értesítést kérek az árváltozásokról és kedvezményekről!

Az ajánlat csak visszaigazolás után érvényes.

Főutas
2. utas
Számlázási adatok
Utazási iroda részletei

Menetrend