Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Új-Zéland repülőjegy

Látogasson el oda, hol a Gyűrűk Urát forgatták! Olcsó repülőjegy Új-Zéland fantasztikus világába, ahol a természet csodálatos megnyilvánulásait tekinthetik meg az oda látogatók. Gleccserek, gejzírek, üde zöld területek különleges növény- és állatvilággal… foglalja le most repülőjegyét Új-Zélandra!

A magasztos gleccserek hazája, Új-Zéland

Új-Zéland olyan egyedi és különleges, hogy kevés az az ember, akit nem érint meg. A sokszor még érintetlen gleccserek, a csodás táj olyan vonzerők, melyek teljes mértékben egyedülállók a világon. Annak érdekében, hogy a turisták felfedezhessék a legszebb helyeket, kifejezetten gleccsertúrák is indulnak. Azonban ha egy ilyenre szeretnénk befizetni, tudnunk kell, hogy némelyikre egy évvel előre foglalni kell.

Ősember múzeum és thermal park

Új-Zélandon szinte egyedülállóként megnyitottak egy olyan múzeumot, mely az új-zélandi emberrel, történelemmel, kultúrával és természettel foglalkozik. A magyarok számára érdekes neve van, a Te Papa nevet viseli. A múzeum meglátogatásával megismerhetjük az új-zélandi kultúra kialakulását, valamint fejlődését, de érdekes tárgyakat is megcsodálhatunk a valamikori ősember használati tárgyai közül.

Új-Zélandon van még egy nagyon színes látnivaló, amit egy szoros programba is megéri bezsúfolni. A Wai-O-Tapu Thermal Park igazi élménnyel szolgál. Láthatunk itt működő vulkanikus kráter tavakat, gejzíreket, kénes fortyogó mocsarakat. Többek véleménye szerint az itt vezetett túra alatt úgy érezheti magát a turista, mintha visszamenne az időbe, és a saját szemével figyelhetné, hogyan alakul ki bolygónk felszíne. Csodás látni a természet erejét, ahogy a gejzírek akár 15-20 méter magasra is fellövellnek, és az akár 100 fokos mocsarak mellett sétálni el. Új-Zéland egy teljesen más világ, ősi és erős, ami a természetben mutatkozik meg leginkább.

Új-Zéland repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Új-Zéland repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Új-Zéland városok


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató