Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Tunézia repülőjegy

A jellegzetes arab, európai és mediterrán stílusjegyek harmonikus keveredése: repülőjegy Tunézia varázslatos tájaira olcsón, egyszerű foglalási lehetőségekkel. Gasztronómiai érdekességek, sivatagi túrák, hagyományőrző estek és megannyi egyéb látnivaló várja az ide látogatókat. Utazzon velünk! Repülőjegy Tunéziába akár azonnal is!

Tunézia, a sokszínű ország

Tunézia egy észak-afrikai mediterrán ország, melynek Tunisz a fővárosa. Tunézia nagyban különbözik a többi afrikai országtól, hiszen arab, európai és mediterrán stílusjegyek is erőteljesen keverednek benne.

Múzeumok, mecsetek, üdülőhelyek

Híres múzeuma a Bardo Múzeum, melynek meglátogatása óriási méretei miatt legalább fél napos elfoglaltságot jelent. Bár az ország nagy részét sivatag borítja, bőven találunk területén üdülőhelyeket is, de akár több napos sivatagi túrákon is részt vehetünk, ha kedvünk tartja.

Az ország területén található az Iszlám negyedik legszentebb helye is, a Kairouan. Az itteni mecset lenyűgöző látványt nyújt, és nemcsak muszlimok látogathatják.

A tunéziai üdülővárosok közül az egyik legszebb és legismertebb Sousse, melyet igen találóan a Földközi-tenger gyöngyeként emlegetnek. Másik híres üdülőhely, a Cap Bon félszigeten fekvő Hammamet, mely gyönyörű tengerpartjairól, s az ezeket övező citrus ligeteiről ismert.

És ha már Tunéziában vagyunk, természetesen a fővárosról, Tuniszról se feledkezzünk meg. A város központjában, a tuniszi medinában gyönyörű óvárost találunk, mely bepillantást enged Tunézia változatos és sokrétű történelmébe. A számos érdekes épület közül kitűnik Hamouda Pasa mecsete, és az itt található sírhely, ahol a pasa nyugszik. A Monastir városában található Habib Bourguiba egykori elnök mauzóleumát is érdemes meglátogatni, mely egy csodálatos épületegyüttes.

Tunézia repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Tunézia repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Tunézia városok

 

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató