Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Isztambul repülőjegy

Isztambulba szóló olcsó repülőjegye nálunk már várja Önt! Hogy miért vagyunk ennyire biztosak ebben? Mert nálunk összesíteni tudja különböző utazási irodák ajánlatait, így természetes, hogy az Ön számára legkedvezőbb isztambuli repülőjegyet tudja majd kiválasztani. És még egy érv az áron túl: a MORTON’S netes foglalási rendszere rendkívül egyszerű és biztonságos. Ha mégis telefonon vagy személyesen intézné a jegyrendelést, keressen meg minket, szeretettel várjuk!

Isztambul, a régi korok városa

Isztambul a világ legrégebbi városainak egyike. Törökország kiemelkedő kulturális, gazdasági és kereskedelmi székhelye, s egyben ennek legnagyobb városa is. Isztambulba utazva, mindenképp ennek óvárosába kezdjük a szemlélődést.

Mecsetek, múzeumok

Az óváros számos gyönyörű régi épületet és sétálóutcát rejteget. Leghíresebb látnivalója a Sultanahmet tér, melynek két oldalán két gyönyörű épület, a Kék mecset és a Hagia Sophia található. Ez utóbbit valódi építészeti csodaként tartják számon, hisz már nagyon rég, 360-ban építtette Nagy Konstantin császár, és máig alig akad olyan épület Törökországban, mely nagyságban és szépségben megelőzné. A kék mecset szintén monumentális épület, mely eleganciájáról és számos szépen kidolgozott kupolájáról híres.

Az Eyüp mecset szintén egy olyan hely, ahová érdemes ellátogatni. Itt van eltemetve Mohamed követője és barátja, Eyüp Ensari, de nem csak ez teszi a helyet emlékezetessé, hanem az a pazar pompa is, mellyel a mecset majd minden négyzetmétere büszkélkedhet.

A Régészeti Múzeumot szintén érdemes útba ejteni, hisz a történelem iránt érdeklődők valódi kincsesbányát találnak itt. A múzeumban olyan felbecsülhetetlen értékeket is őriznek többek között, mint a világ első írásos emlékeit, valamint egyiptomi, mezopotámiai és babiloni leleteket.

A Nagy Bazárban kisebb alkudozást követően akár az eredeti ár feléért is beszerezhetünk itthon maradt szeretteink számára egyedi ajándéktárgyakat.

Isztambul repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Isztambul repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató