Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Ankara repülőjegy

Álmai városa Ankara? Engedje meg, hogy igazán baráti árú repülőjegyeket kínáljunk Önnek Ankara szívébe! A keresőmezők kitöltését követően, az indulás és visszaérkezés dátumát megadva Ön máris válogathat a legolcsóbb ankarai repülőjegyeink közül. Ha megtalálta az igazit, vegye igénybe az online rendelést, vagy adja le foglalását telefonon, esetleg személyesen.

Törökország gyöngyszeme, Ankara

Ankara, Törökország fővárosa a második legnagyobb város az országban. A sok történelmi és építészeti remekművet magába foglaló település mindenki számára nyújt kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget.

Ankara leginkább a kulturális turizmusban képviselteti magát, hisz a hihetetlen gazdag múzeumai sok embert csábítanak ide. Azok, akik szeretnek múzeumokba járni, biztos, hogy Ankarában igazi kincsekre is bukkanhatnak.

A mecsetek hazája

Mivel a török emberek életében nagyon fontos szerepet játszik a vallás, ezért a mecsetek és dzsámik is a legszebbek itt. Folyamatosan ügyelnek arra, hogy azok mindig a legjobb állapotban legyenek, ugyanakkor az elmúlt időszakban is folyamatosan építik, szépítik őket.

A mecsetek mellett érdemes megtekinteni Musztafa Kemal Atatürk elnök mauzóleumát. Ez az az épület híven tükrözi a modern és a régi építészeti stílusokat. A mauzóleum mellett található múzeumban szinte mindent megtudhatunk az egykori elnökről. Érdemes felkeresni, hisz érdekes látnivalókat tekinthetünk meg, és nem utolsósorban remek történelmi tanulmány is.

Ankara minden korosztály számára ajánlható, mégis leginkább a középkorosztály kedveli. Talán azért, mert a történelmet ők tudják igazán értékelni.

Ankara repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Ankara repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató