Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Thaiföld repülőjegy

Bankok, Phuket, Koh Samui és a csodálatos thai szigetek egzotikus világa… Olcsó repülőjegy Thaiföld mesés városaiba a Mortons kínálatában – utazzon velünk, töltse pihenését Thaiföldön! Utasbiztosítás, autóbérlés és egyéb kiegészítő szolgáltatások terén is készséggel állunk rendelkezésére. Tekintse meg akár azonnal foglalható thaiföldi repülőjegy ajánlatainkat!

Thaiföld az egzotikus nyaralásokról híres

Thaiföldről bátran kijelenthetjük, hogy a világ legszebb és legegzotikusabb országa. A rengeteg látnivaló, a gyönyörű tengerpart, a hatalmas rizsföldek mind igazi csábító vonzerők. A mondás azt tartja, hogy aki már járt itt, annak szíve mindig visszahúz ide. Ez talán így is van, hisz az itt töltött idő után mindenki másképp gondolkodik, mindenki másképp látja a világot.

A látnivalók szép számmal sorakoznak egymás után, csak épp idő nincs elég, hogy mindent meg tudjon tekinteni egy laikus utazó. Azonban vannak olyan helyek, amit kár lenne kihagyni.

Éjszakai élet és vallásosság

Azok számára, akik a tengerpartot, a forró homokot keresik, ott van Phuket, Koh Saumi, és az apró szigetek. Szinte paradicsomi állapot fogadja a napfényre és tengerre vágyó utazót. Azonban akik a lüktető világvárost részesítik előnyben, azok jól érezhetik magukat a fővárosban, Bangkokban, ahol mindig zajlik az élet.

A thai emberek mindennapjait áthatja a vallásosság, számukra természetes, hogy reggel templomba mennek, és napközben Buddhához imádkoznak. Mivel nagyon kellemes az éghajlat, ezért a lezser ruhaviselet szinte mindenhol engedélyezett. Ez alól a templomok, szentélyek, vallási helyszínek a kivételek. Ide bizony fedetlen vállal nem engednek be, sőt nők esetében a térd fölött érő nadrág vagy szoknya is kizáró ok lehet.

Nagyon finom ételeik vannak, amelyek többnyire friss zöldségekből, halakból, szárnyasokból és természetesen rizsből készülnek.

Thaiföld repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Thaiföld repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Thaiföld városok

 

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató