Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Phuket repülőjegy

Egy kis gibbon kaland Thaiföldön, a Khao Phra Taew Nemzeti Parkban? Utazzon velünk! Olcsó repülőjegy Phuket szigetére, akár online foglalással is! Phuket Thaiföld egyik legismertebb szigete, s ezen belül található Phuket városa a reptérrel. A Mortons.hu rendszerében nemcsak olcsón foglalhat repülőjegyet Phuket-ra, de utasbiztosítást is köthet, illetve előre elintézheti az autóbérlést is!

Phuket, a turisták kedvence

Thaiföld egyik legismertebb szigete. Az itt található egyik fontos város is a sziget nevét viseli. Phuket a turisták körében nagyon ismert és népszerű, az álomszép strandok, a gyönyörű természet sok turistát vonz ide évente. A sziget valamikor a guminak és az ónnak köszönhette ismertségét, pezsgő gazdasági életét, azonban mára átvette ezt a szerepet az idegenforgalom, a turizmus. Mióta a turisták felfedezték ezt a gyönyörű szigetet, azóta gombamód elszaporodtak a hotelek, szállodák, éttermek és a szórakozóhelyek.

A sziget szíve a turistákért dobban

Phuket város a turisták körében nem annyira ismert, hisz a sziget belső részén található. Itt leginkább sűrű erdők, ananász-, kaucsuk- és kókuszültetvények találhatóak. Talán ezért is merészkednek erre a vidékre kevesen, pedig gyönyörű szép látvány fogadja azokat, akik engednek a csábításnak, és bemerészkednek a sziget belsejébe is. Itt található ugyanis a Khao Phra Taew Nemzeti Park, ahol az érintetlen természettel – no meg a gibbonokkal – barátkozhat a turista.

Jó ötlet a szigetet felfedezni, mert egész területén csodás templomokkal és nagyon csábító piaccal találhatjuk szembe magunkat. Biztosak lehetünk benne, hogy az íz-, illat- és színáradat minket is elcsábít, hogy valamit vásároljunk. Ha egyebet nem, akkor egy kis ínyencséget, fűszert, vagy valami kedves kis csecsebecsét. Phuket leginkább a fiatalok körében kedvelt, ehhez pedig az éjszakai élet is igazodott.

Phuket repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Phuket repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató