Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Krabi repülőjegy

Krabi, Thaiföld gyöngyszeme várja Önt! Miért kéne hosszasan keresgélnie a Krabiba szóló repülőjegyek között, ha nálunk egyetlen kattintással össze tudja vetni a különböző kedvező ajánlatokat? Csak írja be utazásának dátumát, és dúskáljon a legolcsóbb repülőjegyek között! Krabiba szóló jegyét online tudja legegyszerűbben lefoglalni, de szívesen várjuk telefonos vagy személyes megkeresését is a jegyrendelés ügyében.

Krabi a barlangok városa

Thaiföld a legtöbb turista szemében a nyugodtságot, a gondtalan nyaralást jelenti. Így van ez Krabi esetében is, hisz a gyönyörű tengerpart, a mesés táj, valamint a barlangok sokasága mind a kikapcsolódást hivatott elősegíteni. Krabi másik nagy előnye, hogy még nem annyira felkapott hely, még nem folyik itt tömegturizmus, inkább azok látogatják, akik a magányt, a csendet kedvelik.

A barlangok és a tenger

Több olyan barlang is van, amit egyedül felfedezhetünk. Ezek közül a legszebb talán a Tigris Barlang, amit thai nyelven Wat Tham Seua néven kell keresni. A név sokakat megtéveszthet, hisz tulajdonképpen egy hatalmas templomról van szó. Ahhoz, hogy felérjünk magához a templomhoz, 1200 lépcsőt kell megmásznunk. Ez talán soknak tűnik, de megéri felmenni, mert ha felérünk a tetejére, ámulatba ejtő panoráma tárul a szemünk elé.

Jó tudni, hogy annak érdekében, hogy megtarthassák a mikrokörnyezetet, csak korlátozott számban fogadnak ide érkező turistákat. Ezzel sikerül kivédeniük a hatalmas turistaáradatot. Ha ide készülünk, biztosak lehetünk benne, hogy sem a strandon, sem a különböző látnivalóknál nem lesz tömeg, nyugodtan megnézhetünk mindent, amit szeretnénk.

Krabi teljes mértékben arról szól, amiről egy igazi nyaralásnak szólnia kell: lazítás, napfény, tengerpart és pihenés. A csend, a tiszta part csak ráadás, valamint a csodás növény- és állatvilág igazi luxusnyaralást varázsol a pár napos kirándulásból.

Krabi repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Krabi repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató