Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Koh Samui repülőjegy

Thaiföld repülővel? Igen! Méghozzá segítünk, hogy azonnal tudjon válogatni a legendás Koh Samuiba szóló, olcsó repülőjegyek közül! Ha megadja utazása idejét, rendszerünk kilistázza Önnek a legkedvezőbb árú repülőjegyeket Koh Samuiba. Találja meg a legjobb ajánlatot, és repülőjegyét rendelje meg pár kattintással online rendszerünkben vagy keresse készséges munkatársainkat telefonon vagy személyesen.

Koh Samui, Thaiföld gyöngyszeme

A Thaiföldi szigetvilághoz tartozó Koh Samui csak nemrégiben vált népszerűvé. Valamikor főleg a hátizsákos turisták keresték föl, mára azonban a szervezett turizmus is beszivárgott a szigetre.

Fő tevékenység itt persze az úszás és a napozás a strandok egyikén. Több tucatnyi strand található a szigeten. A két legismertebb és legkedveltebb Chaweng és Lamai. Mivel rendkívül népszerűek, ezért ezek a legkiépítettebbek. Azonban például Tong Yang, vagy Mae Nam strandok olyanok, mint amiket a képeslapokon lehet látni. A fehér homokos strand mellé jön a vakítóan kék víz valamint a buja növényzet.

Vízesés alatt fürödni

Mivel maga a sziget nem túl nagy, ezért gyalog is felfedezhetjük magunknak. Két vízesés is található a szigeten. Az egyik a Na Muang névre van keresztelve. Ezzel kapcsolatosan jó tudni, hogy autóval nem közelíthető meg. A vízesésig gyalogolni kell 2 kilométert. A másik, Na Muang 2, ez kétpercnyi járásra van az úttól. Mindkét vízesésben lehet fürödni is, de arra kell számítani, hogy a víz kifejezetten hűvös.

A sziget déli részén található két termékenységi szikla. Érdekességként: egyik a Nagypapa szikla, másik a Nagymama hasadék. Ha képet nézünk róla, vagy a helyszínen keressük meg, akkor megértjük, hogy miért nevezik termékenységi szimbólumnak.

Manapság egyre többen keresik fel ezt a csodaszép szigetet, ezért a főszezonban sok esetben igen nagy a tömeg. Ha szeretjük a nyugisabb nyaralást, akkor inkább válasszuk a mellékszezont, ilyenkor még olcsóbbak is a szállások.

Koh Samui repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Koh Samui repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató