Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Bangkok repülőjegy

A titokzatos Bangkokba repülne? Tekintse meg bangkoki repülőjegyeink kínálatát! Használja keresőnket: írja be az indulás és a visszaérkezés dátumát, majd jelenítse meg a bangkoki repülőjegy ajánlatokat! Arra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árú repülőjegyekkel álljunk rendelkezésére. Ha megtalálta a legjobbat ajánlataink közül, rendelje meg repülőjegyét online ezen a felületen, vagy adja le telefonon foglalását. Természetesen személyesen is befáradhat az irodánkba a foglalás ügyében.

Bangkok

Thaiföld legnagyobb városa, és egyben fővárosa is. Bangkok annyira meseszerű város, hogy Kelet Velencéjének is hívják. Gyönyörű, és nagyon sok látnivaló várja a turistákat. Fontos tudnunk, hogy nem elég pár hét sem arra, hogy felfedezzük magunkat ezt az élettől lüktető metropoliszt. A rengeteg templom mind lenyűgöző látványt nyújt. A thai emberek számára nagyon fontos szerepet játszik a vallás a mindennapi életben is.

A város látképe nagyon érdekes, hisz a régi belváros tele van történelmi emlékekkel, gyönyörű épületekkel, míg a város másik része egy lüktető nagyváros képét mutatja.

Azok, akik szeretik a thai boxot, itt igazán a paradicsomban érezhetik magukat. A nemzeti sport ugyanis a thai box. Több egyesület is található a városban, és szinte minden napra esik egy bemutató mérkőzés.

Bangkok érdekes találkozása a történelemnek és a jelenkornak. Éles kontraszt van a gyönyörű több száz éves templomok és a pár éves felhőkarcolók között, mégsem mondhatjuk azt, hogy nagyon ellentétes lenne az összhatás. Furcsa, mégis egységes városképet láthatunk még úgy is, hogy a modern épület tövében ott van a Buddha tiszteletére emelt több száz éves templom.

Bangkok legszebb részei a parkok. Jó ötlet egy ilyen parkot felkeresni. Főleg a kora reggeli órákban érdemes oda elsétálni, mert ilyenkor még nincs nagy hőség. A fiatalabb generáció általában sportol, míg az idősebbek csak üldögélnek és beszélgetnek. A nap további részében a kisgyerekes családok és a fáradt turisták veszik át a parkokat.

Bangkok repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Bangkok repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató