Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Szingapúr repülőjegy

Fedezze fel az ázsiai világváros szépségeit és izgalmas látnivalóit! Olcsó repülőjegy Szingapúrba, ahol rengeteg érdekes lehetőség várja a turistákat. Utazzon velünk, hiszen a mortons.hu rendszerében kényelmesen és gyorsan foglalhat repülőjegyet Szingapúr mellett számtalan más úti célra is, a világ valamennyi tájára. Igazán kedvező jegyárakkal várjuk!

Szingapúr, az ázsiai világváros

Szingapúrról, bár délkelet-ázsiai ország, elmondható, hogy igazán világváros. Érdekes látnivalókban bővelkedik, és hangulatos az éjszakai élete is. Rengeteg itt a látnivaló úgy családosok, mint baráti társaságok részére.

A legfontosabb látnivalók közé tartozik a Singapore Flyer, ami tulajdonképpen egy városnéző óriáskerék, melyet 2008-ban avattak föl, magasságát tekintve pedig 165 méter magas. Tiszta időben az egész metropolisz látható, és innen lehet a legszebb fotókat is készíteni. Gyerekes családok egyik kedvence.

A modern építészet fellegvára

Szingapúr modern építészetének legjobb példája a Marina Bay Sands. Ez egy három épületből álló szállodakomplexum. Érdekessége abban áll, hogy a három torony tetején egy hajó alakú platformot hoztak létre a tervezők. Már csak azért is megéri ezt megtekinteni, mivel jelen pillanatban egyedülálló az egész világon. A tornyok másik érdekessége, hogy egy 150 méter hosszú medence található a tetején, amelynek egyik széle olyan, mintha a mélységbe esnénk. Érdekes látványt nyújt. Amit még tekintsünk meg, az a szingapúri állatkert, hisz itt megismerkedhetünk, akár egész közelről is az itteni állatfajokkal.

Főként fiataloknak ajánlott az éjszakai szafari, ami az állatkert közvetlen szomszédságában található. Itt az éjszaka aktív állatokat tekinthetik meg nyitott buszokról a látogatók. A városi piacokat is keressük fel, mert ott mindent megtalálhatunk, ami Szingapúrra jellemző.

Szingapúr repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Szingapúr repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Szingapúr városok


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató