Hova utazhatok? // Repülőjegy kiárusítás

 

Felhasználási megállapodás

a Felhasználó és az Üzemeltető (MORTON’S Légi Utazási Iroda Kft.) között. Kérjük, olvassa el a használati feltételek (Feltételek) mielőtt használja ezt a weboldalt és a szállásfoglalást. Ön a weboldal használatával a felhasználási feltételekkel egyetért.

Árak

Az árak melyek láthatók honlapunkon teljes árak (a keresési feltételeknek megfelelően - függetlenül a személyek vagy az éjszakák számától-) Az árak tartalmazzák a szolgáltatási díjakat és nem minden esetben tartalmazzák helyi adókat. Ellátást az árak a tájékoztatás szerint tartalmaznak. Egyes szállodák esetében a pótlólagos helyi adók a helyszínen fizetendők.

Utalvány - Voucher

A fizetést követően Ön Utalványt kap tőlünk, amely feljogosítja Önt az utalványon szereplő előre fizetett szolgáltatás igénybevételére: adott szálloda / adott éjszaká(k)ra / adott ellátás. Minden további extra költséget mint például de nem kizárólagosan: telefonszámlák, mosoda, szobaszervíz stb. Önt terhelik és a helyszínen utólag rendezni kell közvetlenül a szállodai szolgáltatóval.

Szállás a hotelben

• A weboldalon szereplő hotel információk, térképek, képek a hotelen vagy más utazási szolgáltatáson keresztül érkeznek, ennek célja kizárólag az iránymutatás ezért az Üzemeltető az információk pontosságáért semmilyen felelősséget nem vállal!
• A különleges kéréseket (pl.: nem-dohányzó szoba, átjárható szoba, emelet, késői check-in) az Üzemeltető továbbítja a szálloda felé ellenben ezek teljesüléséért semmilyen felelősséget nem vállal!
• Hagyományos check-in idő 15:00 óra, check-out 11:00-ig
• Késői érkezés: az érkezési napon a szállodák helyi idő szerint 16:00-ig várják az Ön érkezését. Ettől eltérő (késői érkezés) tájékoztatnunk kell a szállodát az Ön késői érkezéséről, ezért kérjük minden esetben tájékoztassa az Üzemeltetőt. Amennyiben a szálloda a késői érkezésről tájékoztatást nem kap, fenntartja magának a jogot a szoba továbbértékesítésére az előre kifizetett szoba visszatérítése nélkül. Amennyiben Ön az Üzemeltetőt nem tájékoztatja, a késői érkezésből adódó problémákért az Üzemeltető nem vállal felelősséget!
• Az Üzemeltető semmilyen felelősségen nem vállal a hotelfelújítások alatt lévő esetleges hanghatásokért. A szállodák mindent megtesznek a felújítási zajok csökkentése érdekében.
Szobatípusok
• SGL (szoba, egy egyszemélyes ágy)
• TWIN / DBL (kétágyas szoba, egy vagy két különálló heverő)
• TRPL / háromágyas szoba
• Quad / négyágyas szoba
• Pótágy általában hordozható, és nem a teljes méretű. A legtöbb hotel nem lehet további almot biztosítanak a gyermeket, ha a gyermek ingyenes, illetve kedvezményes áron, megosztása ikerkerekes / dbl szoba felnőttek és reggelit is terheli a gyermekek induláskor.
Fontos tudnivalók
• A legtöbb nem európai hotelben a 3-4 ágyas elhelyezés történhet egy szobában 2 dupla ágyon. Amennyiben különálló ágyakra van szükség, a helyszínen további díjakat számolhatnak fel.
• Az érvényes utalványt (voucher) a szálloda kérheti, ennek hiányában megtagadhatja a szolgáltatást. Kérjük az utalványon ellenőrizze a részleteket: pontos nevek, elhelyezésre vonatkozó részletek stb. Az Üzemeltető minden esetben a mortons.hu oldalon leadott foglalásokról készít érvényes utalványt. Az ellenőrzési és foglalási, félreértési hibákért az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal!
• Cégek esetében a szállodai szerződések miatt törölt foglalásokért felelősséget nem vállalunk.
• Panaszát minden esetben a szálloda / szolgáltató helyszínén, írásban tegye meg. Mi volt a probléma, hogyan reagált a szolgáltató, hogyan lehetett volna orvosolni stb. Az Üzemeltető a panaszok ügyintézését semmilyen esetben nem vállalja és a panaszokért felelősséget nem vállal. A panaszkezelés teljes lekezelése minden esetben a szállodát terheli.

Vásárok és különleges események

Bizonyos időszakokban (pl.: helyi és nemzetközi kiállításokon, vásárokon, konferenciákon, egyezmények, ünnepek, sportesemények) a kihasználtsági ráta magasabb a szállodákban. Ilyen esetben legyen különösen körültekintő, mivel a szállodák szigorúbb feltételeket adnak meg.
Csoportfoglalások
Csoportos foglalás ügyintézéséhez kérjük keresse meg az Üzemeltető munkatársait.
Törlések, módosítások, szolgáltatás korlátozások
• A megerősített foglalás (confirmed booking) lemondása: Ebben az esetben az Üzemeltető (MORTON’S Légi Utazási Iroda Kft.) ügyintézési díja 8000 Ft
• Kiállított utalvány (voucher issued) esetén semmilyen visszatérítésre nincs lehetőség
• A visszaigazolt de még ki nem kiállított foglalás (confirmed booking) törlése a lejárati időpontban automatikus. Ebben az esetben az Üzemeltető (MORTON’S Légi Utazási Iroda Kft.) fenntartja magának a jogot, hogy a rendszerhasználati díjat: 5000 Ft/foglalás a megadott címre ügyintézési díjként kiszámlázza.
• Amennyiben nem jelenik meg a szállodában („no-show”) semmilyen visszatérítésre nincs lehetőség
• A szálloda által támasztott törlési szabályokat Ön a foglalással automatikusan elfogadja
• Bármilyen módosítási, törlési igényt írásban kérünk benyújtani az mortons@mortons.hu címre
• Szállodai túlkönyvelés, egyéb problémák miatt a szálloda elutasíthatja és törölheti foglalását, ebben az esetben az Üzemeltető nem számol fel szolgáltatási díjakat és nem vállal felelősséget a törlésért.
• Az Üzemeltető bármilyen visszatérítéstől elzárkózik, visszatérítési ügyintézés kizárólag a szálloda írásos igazolása alapján történik, ügyintézési díja 8000 Ft/foglalás és a visszatérítés kimenetelére (visszatérítés összege, stb.) semmilyen felelősséget nem vállal.
Fizetési formák
• Amennyiben nincs egyéni fizetési megállapodás, minden foglalást előre (átutalás, hitelkártya terhelés, banki készpénzbefizetés) kell teljesíteni
• Az Üzemeltető csak a teljes részvételi díj beérkezését követően állítja ki a végleges részvételi utalványokat (voucher)
• Az Üzemeltető a visszaigazolt de ki nem fizetett szolgáltatásokat a törlési határidőt követően automatikusan törli.

Felelősség

Az Üzemeltető oldalon található információk, szoftver, termékek és szolgáltatások iránymutatást szolgál, tartalmazhat szerkesztési hibákat. Az oldalon található információkra nem vállalunk garanciát, a szolgáltatás igénybevétele kizárólag saját felelősségre történhet. Az információkat szolgáltathatják független vállalkozások.
Az Üzemeltető kizárólag XML kapcsolatot biztosít a szállodával, a további hibákért (helytelen foglalás, szállodai igények stb.) felelősséget nem vállalunk.