Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Svájc repülőjegy

Gyönyörű hegyvidékek, szebbnél-szebb völgyek – ezt Önnek is látnia kell! Repülőjegy Svájcba, a minőségi bicskák és profi bankrendszerek hazájába kedvezményes áron. Utazzon velünk, hiszen egyszerű és kényelmes a jegyfoglalás, továbbá számos egyéb szolgáltatást is igénybe vehet rajtunk keresztül. Budapest-Svájc repülőjegyek olcsón, gyorsan.

Svájc, az Alpok hazája

Svájcról sok mindent lehetne mondani, de talán az a legegyszerűbb és legtalálóbb, ha azt mondjuk rá, hogy egyszerűen csodás. A magas hegyek, a kristálytiszta vizű tavak, a hangulatos hegyi falvacskák mind arra ösztönöznek, hogy meglátogassuk ezt az országot. Persze Svájc neve egybeolvadt a kitűnő órák gyártásával, valamint a kiváló banki rendszerrel is, de látnivaló is szép számmal akad, csak idő kell, hogy fel tudjuk fedezni magunknak ezt az országot.

A látnivalók közül talán a legszebb és legérdekesebb a Trümmelbach-vízesés. Ez Európa egyetlen olyan vízesése, mely egy hegy gyomrába vezet. Szintén itt található a Rajna-vízesés, Európa legerősebb és legnagyobb vízesése.

Körbevesz a természet

Svájcról sokaknak eszébe jut a Genfi-tó, mely olyan lenyűgöző helyen fekszik, hogy az ember egyszerűen nem tud betelni a látvánnyal, és csak folyamatosan kattogtatná a fényképezőgépét.

A főváros, Genf mellett érdemes még felkeresni Bern városát is, melynek belvárosa a négy toronnyal a világörökség részét képezi. A legismertebb torony az Óratorony, mely a 12. században épült. Kedvelt elem a puzzle játékokban, hisz aprólékos díszítettsége nagy fejtörést okoz a kirakós játékok kedvelőinek.

Svájci utunk során feltétlen ejtsük útba az Alpokot. A télen hóborította sípályák a tavasz, vagy inkább a nyár érkeztével kizöldülnek, virágba borulnak. Ilyenkor a hegyek között megbúvó kis falucskák sokkal idillibb hangulatot árasztanak. Kedvelik ezt az időszakot a házasulandók, hisz úgy fogadni örök hűséget, hogy a háttérben az Alpok hófödte csúcsai látszanak, örök emlék marad.

Svájc repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Svájc repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Svájc városok

 
 

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató