Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Genf repülőjegy

Genfi repülőjegyét nálunk megtalálja! Keresőnk számos légitársaság ajánlatát tartalmazza, így Önnek lehetősége nyílik a különböző ajánlatok összevetésére, hogy megtalálja a legjobb árú szolgáltatást. Csak írja be utazása nyitó és záró dátumát, és máris válogathat a jobbnál jobb genfi repülőjegyek közül. A kiválasztott jegyet pár perc alatt neten is lefoglalhatja, de ha telefonon vagy személyesen rendelné meg, természetesen szeretettel várjuk jelentkezését.

A tökéletes fekvésű Genf

A Genfi-tó és a város fekvése egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a város igen kedvelt legyen a turisták körében. Több olyan látványosság is van, amit ha kihagyunk, nem állíthatjuk, hogy láttuk az igazi Genfet.

Az egyik legérdekesebb látnivaló a Jet d’Eau, ami egy gyönyörű, tóba épített szökőkút, amelyen másodpercenként közel 500 liter víz áramlik át. A 140 méter magasra lövellő vízsugár igazi turistacsalogató. Másik ilyen érdekesség a virágóra. Minden évben szebbnél szebb virágokkal borítják. A turisták kedvelik itt készíteni el a fényképeket. Tegyünk mi is így!

A Bábeli nemzetek városa

Genf utcáin sétálgatva feltűnhet, hogy szinte nincs is olyan nyelv, amit ne beszélnének itt. Nem szabad azon meglepődni, ha magyar szavakat is gyakran hallunk. Nem hiába nevezik a genfieket a legtoleránsabb embereknek.

Az óvárost se hagyjuk ki, ha Genfben járunk. Egyszerűen meg lehet fogalmazni, hogy milyen: mesébe illő. Láthatunk itt régi körhintát, de a régi erődtemplom is eredeti pompájában áll. Sokak véleménye szerint kicsit hasonlít egy francia kisvárosra is. Az óvárosban napokat lehet eltölteni azzal, hogy csak nézegetjük a gyönyörű épületeket, és csavargunk a hangulatos utcákon.

A Bastion parkot elutazásunk előtt még ejtsük útba. Igazi kis zöld paradicsom a lüktető város szívében. Ebben a parkban állították fel a Reformátorok falát, mely több mint 100 méteren állít emléket a reformáció nagy alakjainak.

Genf repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Genf repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató