Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Tenerife repülőjegy

Járt már Kanári-szigeteken? Most itt az alkalom! Repülőjegy Tenerife szigetére, ahol egyaránt lehetőség kínálkozik a nyugodt pihenésre és a pörgős, bulizós, aktív szórakozásra! Strandolás a különleges, vulkáni eredetű fekete homokkal borított tengerparton, vízi vidámpark és egyéb lehetőségek a kikapcsolódásra… Egész évben olcsón foglalhat nálunk repülőjegyet Tenerifére.

A pihenések helyszíne: Tenerife

A Kanári szigeteken, ezen belül Tenerifén nagyszerűen lehet pihenni és szórakozni egyaránt. Több tűzhányó is található a szigeten, az utolsó vulkánkitörés 1909-ben történt. A sziget érdekessége, hogy a strandok egy részét fekete vulkáni homok borítja. Nagyon szép fotókat készíthetünk a háttérben a Pico del Teide tűzhányóval, lábunknál a kék tengerrel, alattunk pedig fekete homokkal. A strandok többi részét a Szaharából hajókkal odaszállított sárga homok borítja.

A turistáknak lehetőségük van szörfözésre, vitorlázásra, búvárkodásra és más vízi sporttal kapcsolatos tevékenységre. Akik a hegyeket szeretik, és hegyet szeretnének mászni, a sziget belső részében erre is van lehetőség.

Tenerifén van egy olyan falu, mely valamikor a kalózok tanyája volt. Jelen pillanatban azonban szinte lakatlan, csupán 150 lakosa lehet. A turisták számára csak nemrég vált elérhetővé, mivel 1960 után épült ide út.

A fiatalok álma

A déli parton található Playa de las Americas egy sziklás hegyekkel övezett strand, ahol a fürdőzés mellett többféle sporttevékenységet is kipróbálhat a strandoló. Ez egyben a bulik és szórakozások helyszíne is, ide jár a legtöbb fiatal.

A Siam Parkot is érdemes meglátogatni. Ez tulajdonképpen egy vízi vidámpark, mely azért lett annyira kedvelt a 2008-as megnyitása óta, mert Európa egyik legérdekesebb, legszebb ilyen parkja. Egész hangulata a thai életérzést kelti. A gyönyörű épületek az aprólékos díszítéssel minden vendéget rabul ejtenek.

Tenerife repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Tenerife repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató