Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Spanyolország repülőjegy

Várja Önt az Ibériai-félsziget legnagyobb országa: repülőjegy Spanyolországba azoknak, akik szeretnének olcsón, de megbízható háttérrel utazni. Igény szerint akár az utasbiztosítást is intézzük, Önnek csupán ki kell választania az utazási időpontot, és az igényelt kiegészítő szolgáltatásokat. Spanyolországi repülőjegy foglalás online!

Spanyolország az építészet kedvelőinek kedvenc állomása

Az Ibériai félsziget legnagyobb állama, amely több mint 3100 kilométeres parttal rendelkezik.

Számos látnivalóval várja az ide érkező turistákat, de a strandok is meseszép látványt nyújtanak. Az országhoz tartoznak még az olyan neves szigetek/üdülőhelyek, mint: Tenerife, Mallorca, Ibiza, Menorca, Gran Canaria stb.

Spanyolország minden területe más arcát mutatja, hisz míg Ibiza, Mallorca a bulik helyszíne, addig az ország szárazföldi régiói igencsak bővelkednek kulturális és történelmi műemlékekben.

Érdekességek a múzeumok és bikaviadalok kedvelőinek

Több múzeum is várja a kultúrára kíváncsi utazót. A legfontosabbak között említhetjük a Guggenheim Múzeumot, ahol a kortárs művészet jeles képviselőinek munkáját tekinthetjük meg. Ugyancsak szép, több mint 3000 kiállítási tárggyal rendelkezik a Museo del Prado, ami a világ legértékesebb és legrégebbi festménygyűjteményét tudhatja magáénak.

Amit még ejtsünk útba spanyolországi látogatásunk során, az a fővárosban, Madridban található Plaza Mayor (Fő tér). A tért körülvevő épületek a valamikori gazdagságra, pompára emlékeztetnek.

Pamplona városa sokak számára lehet ismerős, hisz itt tartják a híres bikafuttatást, ami a nyolc napos Sanfermines fesztivál csúcspontja. Jó program lehet ugyanakkor a Picos de Európa Nemzeti Park meglátogatása is. Itt természetes környezetükben találkozhatunk a legtöbb állattal, és megismerkedhetünk az ország élővilágával is.

Spanyolország repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Spanyolország repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató