Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Malaga repülőjegy

Foglalja le repülőjegyét Malagára még ma! Andalúzia legszebb kikötővárosa, Malaga közkedvelt célpontja a pihenésre vágyó turistáknak, nem csoda, hogy számos légitársaság verseng azért, hogy az általuk kínált repülőjegyet válasszák a Malagára utazók. Segítünk kihasználni ezt az árversenyt! Keresőrendszerünk segítségével összehasonlíthatja a konkurens ajánlatokat, és online jegyfoglalási rendszerünkben rögtön meg is rendelheti jegyét. Természetesen telefonon vagy személyesen is fordulhat hozzánk jegyvásárlási szándékával.

Malaga

Malaga Picasso szülővárosaként ismert spanyolországi kikötőváros, amelyet évente rengeteg turista tűz ki úti céljául, valószínűleg nem hiába. Malaga nagyon híres ínycsiklandó borairól, kellemes, meleg éghajlatáról. Malagában utazva érdemes nyitott szemmel járni és minél többet sétálgatni. A városban érdemes megcsodálni az Alcazabát, amely a város kormányzóinak palotája. Annak ellenére, hogy az idő vasfoga bizony megtépázta ezeket az épületeket, még mindig elképesztően bámulatosak.

A Gibralfaro vár kiváló helyszín megtekinteni a várost, a tengert és a közeli hegyeket. Malagában járva szintén kihagyhatatlan a Calle Larios utcán a sétálgatás, amely telis tele van mindig emberekkel, akik mind szeretnének belekóstolni a spanyol konyha ízkavalkádjába. A szórakozni vágyóknak pedig számtalan táncház is a rendelkezésére áll, ahol szakképzett oktatók segítik elsajátítani a lépéseket.

Be is vásárolhatunk a Mercado de Atarazanas piacterén, ahol minden minőségi és friss árucikk megtalálható, a haltól kezdve a zöldségekig és gyümölcsökig. Malagában, mint minden más spanyol városban minden vasárnap bikaviadalokat tekinthetnek meg az érdeklődők.

Malaga a strandolók részére is megfelelő helyet biztosít, hiszen olyan partszakasszal rendelkezik, amely megfelelő bármely vízi sportág kipróbálására. Talán ezért is látogat ide rengeteg turista. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő partszakaszokat.

Malaga repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Malaga repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató