Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Madrid repülőjegy

Vegye úgy, hogy máris a kezében van olcsó madridi repülőjegye! Vesse össze adatbázisunk segítségével az egyes légitársaságok madridi ajánlatait, és válassza közülük a legolcsóbbat! Csak írja be indulási és visszautazási dátumait, és jelenítse meg a különféle repülőjegyeket Madridba. A kiszemelt jegyet leggyorsabban online jegyrendeléssel foglalhatja le, vagy ha jobban szeretné ügyfélszolgálatunkon keresztül intézni a jegyvásárlást, keressen meg minket telefonon vagy személyesen!

Madrid, a spanyol királyi város

Az Európai Unió területén Madrid a harmadik legnépesebb város a maga 3,26 millió lakosával. Hihetetlen hangulata van az egész városnak. Szavakban nem is lehet leírni, inkább érezni kell. Függetlenül attól, hogy egy világváros, az ember mégsem érzi azt, hogy csak a hajtás, csak a pörgés a fontos. Inkább van olyan érzése, hogy „jó itt lenni”, „itt akarok maradni”.

Több olyan látnivaló is várja az ide érkezőket, melyek egyszerűen kihagyhatatlanok. Az első, amit tekintsünk meg, az nem más, mint a Királyi Palota. Meseszép látványt nyújt úgy kívülről, mint belülről.

Múzeumok kavalkádja

Madridban érdemes felkeresni a múzeumok egyikét. Rengeteg van belőlük. A legfontosabb ezek közül a Prado. Ez a világ legnagyobb és leggazdagabb művészeti kincstárja. Olyan híres festők műveiben gyönyörködhetünk, mint Murillo, Tiziano, Rembrandt, el Greco, vagy a szintén híres Goya, Botticelli.

Amit még kár lenne kihagyni, az a Nemzeti Régészeti Múzeum, valamint a Nemzeti Iparművészeti Múzeum. Mindkettő felbecsülhetetlen értékű kiállítási tárgyakkal rendelkezik. Arra számítsunk, hogy a két múzeumot egy nap nem tudjuk megtekinteni, így inkább két külön napra időzítsük.

A városháza épülete is érdemes a megtekintésre, de vannak még olyan épületek, amiket kár lenne kihagyni. Ne hagyjuk ki, a Szent Izidor-templomot, az Almudena-katedrálist, a Puerta de Toledót vagy az Igazságügyi Palotát.

A Gran Vía Madrid olyan sétálóutcája, ahol vásárolgatni is tudunk. Ide is vigyük magunkkal a fényképezőgépet.

Madrid repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Madrid repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató