Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Lanzarote repülőjegy

Úti célja Lanzarote, a Kanári-szigetek gyöngye? Mi azért tudunk igazán olcsó repülőjegyet kínálni Lanzarote-ba, mert számos légitársaság legjobb ajánlatát vonultatjuk fel, melyek közül Ön választhatja ki a legkedvezőbbet. Csak használja keresőnket, és utazási dátumának megadásával listázza ki a találatokat! Neten, telefonon és személyesen egyaránt egyszerűen tudja érvényesíteni foglalási igényét, mi az online foglalást ajánljuk, mert az a leggyorsabb.

Lanzarote

Lanzarote a Kanári-szigetek negyedik legnagyobb és egyben a legkeletibb fekvésű szigete. Vulkáni eredete miatt lenyűgözően gyönyörű természeti szépségekkel rendelkezik. A szigeten járva valóban olyan érzésünk lehet, mintha egy másik bolygón járnánk, ezért is emlegetik gyakran Hold- vagy Mars-szigetnek is. Csaknem 3000 tűzhányó található a központi részein, és számos finomhomokos tengerpartot is rejt a sziget.

A Timanfaya Nemzeti Park 51 km²-en terül el Lanzarote délnyugati részén. A sziget rendkívül különleges élővilágának a védelme érdekében hozták létre. A helyet egyébként az UNESCO a bioszféra rezervátumnak kiáltotta ki1993-ban. A nemzeti park holdbéli táját Lanzarote történetének legnagyobb vulkáni kitörése hozta létre 1730–1736 között, amikor több mint 100 tűzhányó tört ki egyszerre. Ez a terület a park élővilágának védelme érdekében csak szervezetten látogatható.

Szintén páratlan látványt nyújt az El Golfo, ami egy félkör alakú vulkáni kráter és az óceán vizével van feltöltve. Igazán különlegessé teszi a zöld víz, a fekete homok és a különleges alakú sziklái. Mindenképpen érdemes közelről megnéznünk!

Egy másik rendkívül különleges természeti jelenség a szigeten a Los Verdes barlang. 3000 évvel ezelőtt keletkezett a La Corona vulkán kitörése után. Összesen 6 kilométer hosszú, és további 1,4 km-es hosszában a tenger alatt is húzódik, de a látogatók számára csak az első 2 kilométert lehet bejárni. Érdekesség, hogy a szélessége és a magassága is épp 15 méter. Önmagában is elképesztő természeti jelenség, azonban a barlang kivilágítása még lenyűgözőbbé varázsolja. Szavakkal leírni nehezen lehet, egyszerűen látni kell!

Amennyiben pedig egy kis városi sétára vágyunk, akkor bátran keressük fel Lanzarote fővárosát, Arrecifét, mely a sziget keleti részén helyezkedik el. 51 ezer lakossal büszkélkedhet, és egy igazi nyüzsgő kikötőváros, amely nem csupán Európával, hanem Afrikával is összeköttetést biztosít.

Ha itt járunk, okvetlenül látogassunk el a Chargo de San Ginés halászkikötőhöz, amely igazán hangulatos miliővel rendelkezik. Természetesen a városban fellelhetünk több templomot is, amelyek közül kiemelkedik a San Ginés-templom, amit 1574-ben építettek fel. A templomnak helyet adó tér előtt pedig szombatonként piac várja az ide látogatókat, ahol érdemes megkóstolnunk a helyiek által készített borokat és sajtkülönlegességeket is.

Lanzarote repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Lanzarote repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató