Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Spanyolország szabadon ***/****

Körutazás Spanyolországban
Spanyolország

Utazás: Repülő
Ellátás: Reggeli
Utazás típusa: Aktív pihenés, Városlátogatás, Körutazás
Hivatkozási szám: 328575
Éjszakák száma: 4
Tovább a foglalásra

Spanyolország szabadon ***/**** utazás

Leírás: Minden nap több választható program Élmények minden korosztálynak Vidámpark, tengerparti fürdés, állatkert Valencia, Barcelona világörökségei idegenvezetővel

Program:

1. nap: Budapest - Valencia

Menetrend függvényében, repülés Valenciába, majd metróval megyünk szállásunkra, ahol lerakjuk csomagjainkat. Mint minden nap, most is több program közül választhatnak a résztvevők. Lehetőség van az idegenvezetővel egy közös gyalogos városnézésre Valenciában (Bikaviadal Aréna, Selyemtőzsde, Tudományok Városa negyed), de egyénileg is eltölthetik a napot a tengerparton. A nap során megkóstolhatják a helyi horchata italt, vagy egy eredeti paellát, ugyanis a híres spanyol rizses étel Valenciából ered. Programunk végeztével visszatérünk szállásunkra.

2. nap: Valencia - Tarragona (260 km)

Továbbra is a szabadságé a főszerep! Reggeli után az idegenvezető térképet és útbaigazítást adva, minden utasnak segít az egyéni elképzeléseknek megfelelő program megvalósításában. Lehetőségek: fürdőzés a tengerparton, vagy további látványosságok megtekintése. Az Oceanográficban látványos delfin show és tengeri állatvilág látható, a BioParc mely sokak szerint Ibéria legszebb állatkertje a szárazföldi állatok kedvelőinek lehet a kedvence. Mindkettő kiváló családi program. Késő délután kimegyünk a pályaudvarra és közösen vonatozunk - mesés tájon haladva -, Valenciából Tarrogonába. A részvételi díj tartalmazza az összes vonatköltséget és a helyi közlekedés. Szállás.

3. nap: Tarragona - Vidámparkok

Reggeli után ismét választhatnak. Fürdőzés egyénileg a Costa Dorada tengerparton, vagy egy egész napos kirándulás a város mellé épült élményparkba. A Port Aventura vidámpark hullámvasútjairól híres, az Aquatic Park egy óriási csúszdapark, míg a tavaly átadott Ferrari Land az adrenalin kedvelőknek ajánlott. www.portaventuraworld. Kortól és nemtől függetlenül garantáltan mindenki találhat számára megfelelő elfoglaltságot! A nap végeztével mindenki visszatér szállodánkba.

4. nap: Tarragona - Barcelona (100 km)

Délelőtt rövid városnézés lesz Tarragonában (római Amfiteátrum, katedrális), majd vonattal Barcelonába utazunk. Szállodánkban lepakoljuk csomagjainkat, majd megkezdjük a belváros megismerését. A Placa Catalunya tekintélyt parancsoló épületei és a gótikus negyed hangulatos utcái mind gyönyörűek. A Katedrális tornyából mesés kilátás tárul a szemük elé egészen a tengerig. Szabadidő után, egy különleges programra indulunk este, a világkiállításra épült hatalmas szökőkút zenés vízi játékát tekintjük meg a Montjuic hegy lábánál. Felejthetetlen élmény! Szállás Barcelonában.

5. nap: Barcelona - Budapest

Napunkat a kihagyhatatlan Sagrada Famílianál kezdjük. Lehetőség van a templom lenyűgöző belsejének is a megtekintésére. A belépőket előre le kell foglalnunk, így aki be szeretne jönni, azt foglaláskor jelezze! Sagrada Família belépő: 22 EUR. A kulturális látványosság után a futball egyik szentélyéhez metrózunk, a Camp Nou stadionhoz. A kinti fotózás után a klub szerelmesei részt vehetnek a stadiontúrán is (Trófea terem, öltözők...). A többiek, az idegenvezetővel ismét Gaudí mestermunkákhoz látogatnak, ugyanis a Casa Battló és a La Pedrera épületek gyönyörű homlokzatait nézhetik meg. Szabadprogram után a szállodánál találkozik újra a mindenki és közösen indulunk ki a repülőtérre. Budapestre érkezés várhatóan a késő esti órákban.

Szállás: ***-**** szálloda

Ellátás: Reggeli

Közlekedés: Repülővel + Vonattal

x

Árak, időpontok, foglalás

Válasszon időpontot és típust:
Időpont:
Szobatípus:

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


sales@mortons.hu   |   Cégeknek   |   Kapcsolat   |   Adatvédelem

Hírlevél