Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Ibiza repülőjegy

Ibizai repülőjegy kedvezményes áron? A MORTON’S Légi Utazási Irodában biztosan megtalálja! Nálunk könnyen össze tudja hasonlítani, melyik légitársaság kínálja a legjobb repülőjegyet Ibizára, és ehhez elég kitöltenie az indulási és a visszaérkezési dátumát. Ha rákattint a keresés gombra, pár másodperc múlva dúskálhat a baráti árú jegyek között! Ha kiválasztotta ibizai repülőjegyét, online foglalási rendszerünkben egyszerűen meg is rendelheti. Természetesen telefonon és személyesen is megkereshet minket a jegyvásárlás miatt.

A végtelen szórakozás helye, Ibiza

Ibiza sokak számára a féktelen bulikat jelenti. Bár tény, hogy az ide látogatók legnagyobb hányada a fiatalabb generációból kerül ki, nem jelenti azt, hogy az idősebbek nem érezhetik magukat itt jól. A bulik után, reggel teljesen más arcát mutatja a város, hisz ilyenkor előtérbe kerülnek a gyönyörű épületek, és kinyitják kapuikat a különböző múzeumok és kiállítótermek, és a szolid kávéházak és éttermek is ilyenkor nyitnak.

Nyüzsgő, soha nem alvó város

Amit érdemes nappal megtekinteni elsőként, az a székesegyház, amit a régi városfal vesz körül. A tengerről tekintve hatalmas, és szinte védőangyalként magasodik a város fölé. Amikor leszáll az este, sétáljunk fel ide, hisz lenyűgöző panoráma tárul a szemünk elé. Alattunk a mesésen kivilágított város, a különböző szórakozóhelyekkel, másik részen pedig a soha nem alvó kikötő, valamint a messziségbe nyúló tenger – sokakat ámulatba ejt ez az összhatás. Nagyszerű fotókat készíthetünk innen.

Strandok

Bár a bulik és a szórakozóhelyek a legnagyobb vonzerő, nem szabad elfeledkeznünk a strandokról sem. Két nagy strand található a város közelében, csupán néhány kilométerre onnan. Akár gyalog is el lehet sétálni bármelyikre. Az egyik a Figueretas, a másik a Playa d’en Bossa. Mindkét strand finom szemcsés, hófehér homokkal borított. A víz kellemes, és lassan mélyül, így a kisgyerekek, vagy azok, akik nem tudnak úszni, egyaránt biztonságosan élvezhetik a fürdőzést.

Ibiza repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Ibiza repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató