Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Gran Canaria repülőjegy

Gran Canaria sokkal olcsóbban elérhető, mint hiszi! Repüljön velünk kedvező áron! Ha tudni akarja, melyik légitársaság ajánlja a legjobb repülőjegyet Gran Canaria varázslatos vidékére, néhány kattintással kiderítheti. Rendszerünkben összesítettük számos légitársaság repülőjegyeit, így elég megadnia indulása és visszaérkezése dátumát ahhoz, hogy kedvére válogasson a legkedvezőbb ajánlatok között. A kiválasztott jegy megrendelése történhet neten, telefonon vagy budapesti illetve szegedi irodánk egyikében.

Gran Canaria

A Kanári Szigeteket már sokan jól ismerik, főleg Gran Canariát, hisz ez a harmadik legnagyobb sziget. Fővárosa, Las Palmas de Gran Canaria több mint 377 ezer lakossal rendelkezik. Ezzel a létszámmal Spanyolország nyolcadik legnagyobb városa. Mindenkit lenyűgöz a város csodás hangulata. Mint a spanyol városok nagy részében, itt is hangulatos, színes házak fogadják az ide érkezőt. A sok kis utcán való sétálás is felüdülést jelenthet, hisz a színes házak látványa már önmagban felvidít.

A város fő vonzereje a három strandban rejlik: Las Canteras, Las Alcaravaneras, valamint San Cristobal. Mindhárom strand homokos, gyönyörű, tiszta kék vízzel. Igazi fürdőparadicsomnak is nevezhetnénk. Míg nappal a strandolni vágyók, barnulni akarók területe, addig este a szórakozóhelyek veszik át az uralmat. Ahogy lemegy a nap, megnyílnak a különböző szórakozóhelyek. Minden stílusban lehet találni hangulatos helyet. Nem csoda, hogy a fiatalok kedvence Gran-Canaria, de az idősebb korosztály is jól érezheti itt magát.

A város legszebb része az egykori óváros, olyan épületekkel, mint a Szent Anna-székesegyház, melynek érdekessége, hogy több mint 300 évig építették, mire teljesen be tudták fejezni.

Ha vásárolni van kedvünk, akkor a Calle Triana bevásárló negyed a számunkra megfelelő hely. Itt éjjel-nappal nagy a tömeg, hisz míg nappal a legtöbb ember vásárol, addig éjszaka a szórakozóhelyek vonzzák a legtöbb turistát.

Gran Canaria repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Gran Canaria repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató