Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Alicante repülőjegy

Várja Önt és családját Alicante! Olcsó repülőjegyeket ajánlunk Alicante városába, csak adja meg a keresési feltételeket, és máris kilistázzuk a megadott szempontoknak megfelelő ajánlatokat. Innen már könnyű lesz választania! Amelyik repülőjegy megfelel Önnek, azt foglalja le online, de telefonon, e-mailben vagy személyesen is megkereshet minket a foglalás ügyében.Hogyan működik az alicante-i repülőjegy kereső?

Repülőjegy keresőnk segítségével Ön többféle szempont szerint kereshet az ajánlatok között. Ha már tudja, mikor szeretne utazni, akkor lehetősége van arra, hogy figyelje az adott dátumra vonatkozó alicante-i repülőjegy árakat, és lecsapjon a legkedvezőbb ajánlatra. Ha viszont egyszerűen csak utazgatni, világot látni szeretne, akkor megkeresheti azt az időpontot is, amikor a legolcsóbban juthat el a városba – így hatalmas összegeket spórolhat meg.

Miért érdemes az alicante-i repülőjegy keresőt használni?

A legtöbb utazási iroda azért tud kedvezményes árakat biztosítani az utazáskor, mert a csoportos foglalások miatt jelentős engedményeket kapnak a szállodáktól és a légitársaságoktól. Csakhogy sok iroda a profit maximalizálására törekszik, ezért gyakran olyan szolgáltatásokat is beépít az árba, amelyekre nincs is szükségünk, vagy nem is szeretnénk igénybe venni.

Ha a repülőjegy keresőt használjuk, és magunknak szervezünk utazást, hasonlóan olcsón foglalhatunk, mint az utazásszervezők, ráadásul felesleges szolgáltatásokért sem kell fizetnünk.

Alicante

A Spanyolországban található Alicante az egyik olyan tengerparti üdülőhely, melyet nagyon kedvelnek a turisták, de a legfontosabb városa a Costa Blanca tengerparti résznek is. Mindemellett az Európai Iparjogvédelem egyik központja is.

A tengerparton kívül is több látnivaló csábít egy kiadós sétával egybekötött városnézésre. Ilyen a régi arab negyed, ahol az arab kultúra gyöngyszemeit is megtekinthetjük. Érdemes még felkeresni a Városházát is, hisz az épület gyönyörű. Ha szerencsénk van, akkor még belülről is megtekinthetjük.

Akik szeretik a múzeumokat, azoknak is van kikapcsolódási lehetőség. A Régészeti Múzeum olyan különleges, egyedi darabokkal várja őket, melyek teljesen egyedülállóak szinte egész Európában. A régészet szerelmeseinek kötelező hely. Az állandó tárlatok mellett időszakos kiállításoknak is helyet ad ez az egyedi múzeum.

Amit kár lenne még kihagyni Alicantéban, az nem más, mint a Szent Borbála-várkastély. Jó program lehet meglátogatni a kastélyt, majd onnan tekinteni az alattunk elterülő városra. Hihetetlen panoráma tárul a szemünk elé. Legtöbben este vannak itt, hisz innen igazán szép képeket lehet készíteni az esti város fényeiről.

Alicante minden korosztály számára nyújt kikapcsolódási lehetőséget, legyen az fiatal vagy idősebb, illetve családdal érkező. Az év minden időszakában csodás az itt töltött idő, hisz a tengerpart, valamint a történelmi belváros mindenkit lenyűgöz.

Alicante repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Alicante repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató