Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Seychelle-szigetek repülőjegy

Ismerje meg az Indiai-óceán egyik legszebb szigetcsoportját! Repülőjegy a Seychelle-szigetekre olcsón, többféle foglalási lehetőséggel, kiegészítő szolgáltatásokkal, igény szerint. Ha szeretné, utasbiztosítását is intézzük, illetve az autóbérléssel kapcsolatos ügyintézést is ránk bízhatja! Kérje ajánlatunkat Seychelle-szigeteki repülőjegye mellé!

A Seychelle szigetek álomvilága

Az Indiai-óceánban található szigetállam a legkedveltebb nyaralóhelyek közé tartozik, ami nem meglepő, hisz a festői környezet, a csodaszép tenger, valamint a strandok mindenkit elcsábítanak. Több szigetből áll, így mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbbet. A legnagyobb sziget a Mahe-sziget, de ez is csupán 154 km². Az egész sziget nagyon szép, buja növényzettel fogad.

A színes piac

Amit ezen a szigeten kár lenne kihagyni, az a Sir Selwyn Clarke piac. Itt minden megtalálható, ami jellemzi a szigetvilágot. A halak, gyümölcsök, zöldségek nagyon frissek, hisz például a halak általában a reggeli fogásból valók. A kis butikokban olyan apró szuveníreket, ruházati tárgyakat vásárolhatunk meg, ami jó ajándék is lehet hazatéréskor.

Amennyiben a sziget történetére vagyunk kíváncsiak, a Nemzeti Múzeum a számunkra megfelelő hely, hisz az itt kiállított dolgokon keresztül aprólékosan ismerhetjük meg a szigetvilág történetét.

Akik szeretik a virágokat, a Kot Man-Ya Exotic Flower Garden-t látogassák meg, mely egy különleges, egzotikus virágokkal teleültetett, szépen kialakított kert. Családi programnak is kiváló, akárcsak a botanikus kert meglátogatása.

Bár a szigetekre a legtöbb turista a strandok miatt érkezik, mégsem lehet leszűkíteni a szigetvilág életét a strandolásra. A gyönyörű templomok, látnivalók mind arra várnak, hogy a vérbeli turista felfedezze magának, és lélegzetelállító fotókat készítsen róla.

Seychelle-szigetek repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Seychelle-szigetek repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató