Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Románia repülőjegy

Bukarest, Kolozsvár, Marosvásárhely – Románia legismertebb s legnépszerűbb úti céljai a turisták számára. Weboldalunkon egyszerűen foglalhat repülőjegyet Románia valamennyi repterére, ehhez csupán ki kell választania, mikor és melyik városba szeretne érkezni. Mortons.hu repülőjegy Romániába online, telefonon, vagy akár személyesen is.

Románia vadregényes tájai

A keleti szomszédunk, Románia leginkább vadregényes tájairól és kulturális örökségéről ismert. A Kárpátok hegyvonulata majdnem az egész ország területén jelen van, s ez egyedi arculattal ruházza föl.

Az ország fontosabb városai, látványosságai

Ide utazva ejtsük útba Kolozsvárt, ahol megcsodálhatjuk a híres Mátyás-király szobrot, a mögötte álló Szent Mihály-templomot és számos más régi épületet. Egy másik sűrűn látogatott helyszín Romániában a Bran-kastély, melyhez a Drakula-legenda is kötődik. A XIV. századi kastély Törcsváron található, s egykor Brassó városához tartozott. Nagyon szép látványt nyújt. Egy szikla tetején terül el, belsejét leginkább a gótikus stílusjegyek jellemzik.

Szintén híres történelmi város Brassó. Egyik legrégebbi épülete a Fekete-templom, melynek a XIV. században kezdték el építését. A templom falai egy XVII. századi tűzvész következtében megfeketedtek, s innen kapta a Fekete-templom elnevezést. Másik érdekes település, melyet érdemes útba ejteni, Korond, ahol kézműves- és népművészeti tárgyak sokaságát találja az ember felsorakoztatva az utak mentén, melyek szuvenírnek is kiválóan megfelelnek. Ugyanitt meglátogatható az Aragonit Múzeum is, ahol az aragonit képződésével, bányászatával és feldolgozásával ismerkedhetünk meg.

Nagyon szép helynek számít a Csíkszereda városától 32 kilométerre található Tusnádfürdő is, ahol híres gyógyfürdő és üdülőhely található.

Románia repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Románia repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Románia városok

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató