Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Bukarest repülőjegy

Bukaresti repülőjegyek kedvező áron? Nálunk megtalálja! Keresőnkbe beírva az indulási és visszaérkezési dátumot, illetve az utazási osztályt, számos kedvező árú bukaresti repülőjegy közül találhatja meg a legmegfelelőbbet. Ha kiválasztotta a legjobb bukaresti repülőjegyet, online vásárlással azonnal lefoglalhatja, de telefonon vagy személyesen az irodánkban is megveheti a jegyeket.

Bukarest, az egyre európaibb főváros

Akik még nem ismerik a román fővárost, érdemes ellátogassanak oda. Az elmúlt időszakban hihetetlen változásokon ment keresztül, ma már nyoma sincs a kommunizmusban uralkodó állapotoknak. Teljesen felújították szinte az egész települést, és sokkal inkább emlékeztet egy európai fővárosra, mintsem egy balkáni országéra.

Ha Bukarestben járunk, ami elsőként a szemünkbe ötlik, a hihetetlen széles sugárutak valamint a hatalmas épületek sokasága. Ez az egykori államelnöknek köszönhető, ugyanis az ő vezetése alatt épültek.

Látványosságok

Rengeteg olyan látnivaló van, melyeket kár lenne kihagyni, ha a román fővárosban járunk. Az egyik ilyen a Bukaresti Várostörténeti Múzeum, ahol 14 teremben tekinthetjük meg a város kialakulását, fejlődését. E múzeum ugyanakkor híres az archeológiai gyűjteményéről is.

Amennyiben Bukarestben járunk, keressük fel még az Egyetem teret, melyet körülfog a Bukaresti Egyetem valamint az Építészeti Intézet, innen pedig nem messze, ha egy kicsit sétálunk, megtekinthetjük a Nemzeti Színházat is. Ezen a téren tartanak szinte minden fontosabb kulturális rendezvényt, emellett koncertek sokasága zajlik itt minden évben.

Érdemes még felkeresni a Cotroceni Palotát, ahol az államelnök lakik, de a román parlament épülete is megérdemli, hogy néhány órát az időnkből a megtekintésére áldozzunk. Az éjszakai élet is kiváló Bukarestben, az óvárosban több száz szórakozóhely várja a betérőket.

Bukarest repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Bukarest repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató