+36 1 933 3861

Mexikó márciusban ☀️ Nőnap Dominika pálmafái alatt! 🗽 New York a tavaszi szünetben


Szerezze meg repülőjegyét Rio de Janeiroba és gazdagodjon új élményekkel!

A lenyűgöző, hat millió lakosú város rendkívüli szépségével mindenkit magával ragad. Tengerpartja, öblei és a várost övező hegyek, a gyarmati idők házai és a felhőkarcolók páratlan látványa várja az idelátogatókat. Leghíresebb tengerpartja a Copacabana Beach, amely színvonalas szállodákkal, üzletek és éttermek sokaságával, nyüzsgő éjszakai élettel vár mindenkit.

Rioi utazásunk az év bármely szakában izgalmas lehet. Szilveszterkor vagy épp a karnevál idején Rio válik a világ fővárosává.

városnézés rio de janeiro utazas csoportos út olcsó repülőjegy
városnézés rio de janeiro utazas csoportos út olcsó repülőjegy

Repülőjegy foglalásunkat Budapest Rio de Janeiro útvonalon egyszerűen és gyorsan, online elintézhetjük. Az ajánlatokat lekérhetjük egy szimpla kereséssel, a szűrők minél pontosabb beállítása segít szűkíteni a listát. Mindenképpen érdemes megadni az odaút, illetve a visszaút dátumát, valamint az utasok számát és máris böngészhetjük lehetőségeinket, de kereshetünk egyirányú útra vagy épp több megállós menetrendre is. Budapesti indulással számos légitársaság járata közül válogathatunk, melyek ajánlatait össze is hasonlíthatjuk. Közvetlen járat nincs, így mindenképpen átszállásos menetrenddel kell számolnunk.

Az Air France KLM és az Alitalia általában kedvező lehetőségeket kínál, de a Lufthansa, a Turkish Airlines vagy épp a British Airways is indít járatokat Rio de Janeiro úti céllal. Érdemes megnézni a TAP portugál légitársaságot lisszaboni átszállással. A TAP Portugal megbízható, jó légitársaság, ráadásul erősen összpontosít Dél-Amerikára, szóval sok járatot közlekedtet oda, és így az árai is versenyképesek.

Rio de Janeironak két repülőtere van. A Galeão Nemzetközi Repülőtér a belvárostól 14,1 km-re északra található, és egyben ez Rio forgalmasabb repülőtere, éves utasforgalma közel 18 millió fő. A Santos Dumont Repülőtérre (SDU) belföldi járatok érkeznek, mely a belvárostól keletre 7,6 km-re fekszik, Brazília 6. legforgalmasabb repülőtere 8 milliós utasforgalommal.

városnézés rio de janeiro utazas csoportos út olcsó repülőjegy
városnézés rio de janeiro utazas csoportos út olcsó repülőjegy