Hova utazhatok?

Repülőjegy foglalás menete

A MORTON'S Légi Utazási Iroda legújabb szolgáltatása az online repülőjegy foglalás! Miért jó Önnek az online módon történő repülőjegy foglalás? Mert megkönnyíti és lerövidíti a repülőjegy foglalás egyébként hosszadalmas és stressz keltő menetét.

Sokan azt mondják: „Az online repülőjegy foglalás bonyolult és összetett folyamat, könnyű elrontani, és nehéz kiigazodni az adatok sokaságában…”

Ez tévhit! Az online repülőjegy foglalás egy egyszerű, kényelmes, és mindemellett biztonságos szolgáltatás! Önnek nem kell sorban állni, nem kell nyitvatartási időpontokhoz igazodnia, a repülőjegy foglalás akár az éjszaka közepén otthonról is elvégezhető! A keresőmotor segítségével könnyen eligazodhat a sokféle úti cél és árak között, hiszen az mindig az előre beállított kritériumok alapján, az Önnek legmegfelelőbb ajánlatokat mutatja repülőjegy foglalás esetén!

Repülőjegy foglalás 50 országba! Igen, a MORTON'S Légi Utazási Iroda 50 országba közvetít járatokat, és mind az 50 országba foglalható repülőjegy online is. A keresési kritériumokkal leszűkítheti a jegyfoglalást azokra az Ön által leginkább preferált repülőtársaságokra, amelyeket szeret, így azzal a társasággal utazhat, amelyikkel csak szeretne.

A repülőjegy foglalás menete rendkívül egyszerű: amikor kiválasztotta a kívánt úti célt, a megfelelő repülőtársaságot, és a megfelelő árat, személyes adatai megadásával már meg is történt a repülőjegy foglalás! Adatait természetesen bizalmasan kezeljük, és csak a repülőjegy foglaláshoz használjuk fel! A repülőjegy foglalás után küldünk Önnek egy e-mailt, melyben a foglalással kapcsolatos minden információt összefoglalunk, így biztosítva a félreértések elkerülését. Ezen kívül kollégánk telefonon is megkeresi Önt, hogy visszaigazolja a repülőjegy foglalás sikerességét, és hogy tisztázzák a repülőjegyének fizetési módját.

Az online repülőjegy foglalás előnye, hogy a foglalás menetének bármely pontján megváltoztathatók a kritériumok, Ön szinte bármikor dönthet úgy, hogy más járatot vagy más úti célt választ.

Repülőjegy foglalás ilyen egyszerűen! Ha mégis kérdése van, keressen elérhetőségeinken! Kollégáink a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére állnak!

Próbálja ki! Higgye el nem fog csalódni az online repülőjegy foglalás szolgáltatásunkban!