+36 1 933 3861

Mexikó márciusban ☀️ Nőnap Dominika pálmafái alatt! 🗽 New York a tavaszi szünetben


Repülőjegy New Yorkba, ahol megállás nélkül zajlik az élet

New Yorkra manapság már korántsem úgy gondolunk mint a világ egyik legelérhetetlenebb úti céljára, egy olcsó New York repülőjegy ma már nem csak álom. Egy New York-i látogatás pedig több mint egy utazás, életünk egyik legnagyobb kalandja is lehet.

Ki ne szeretne barangolni New York híres utcáin, Los Angeles napsütötte boulevardjain, kifosztani Las Vegas kaszinóit, utazni San Francisco híres villamosán vagy napozni Miami aranysárga homokú partjain? Aki nyugalomra vágyik, olyan természeti értékek vonzzák, mint a Grand Canyon, a Monument Valley, a Yellowstone Nemzeti Park, az Everglades mocsár, vagy a Niagara-vízesés. A repülőjegy ajánlatok ma már nem jelenthetnek akadályt, hogy testközelből is megismerkedjen ezekkel a helyekkel.

A repülőjegy árakat nagyon sok tényező befolyásolhatja, de akármelyik repülőjegy keresőben is böngészik, ha New York repülőjegyet keres, a legjobb árakat könnyedén megtalálhatja. Érdemes legalább 3 hónappal az utazás kezdete előtt lefoglalni a jegyet, mivel az utazás időpontjának közeledtével az árak egyre nagyobb ütemben növekednek. Az utazás dátumait kiválasztva kis távolságok esetén érdemes 3-5 hónappal előre foglalni, közepes távolságok esetén 5-6 hónappal előre, míg Budapest New York repülőjegyét akár 8 hónappal előbb is érdemes lefoglalnia.

városnézés new york amerika usa csoportos út olcsó repülőjegy
városnézés new york amerika usa csoportos út olcsó repülőjegy

Repülőjáratok New Yorkba

Hosszú idő után ma már közvetlen járatok is közlekednek Budapest és New York között, amelyet a LOT légitársaság üzemeltet. Az útvonal legolcsóbb repülőjegyeit emellett az Air France KLM, a Lufthansa , a British Airways és a TAP Portugal légitársaságok kínálják.

A John F. Kennedy New York legforgalmasabb reptere, amely összesen 8 terminállal rendelkezik. A nemzetközi légiforgalom tekintetében a legjelentősebb repülőtér az Egyesült Államokban, míg a La Guardia elsősorban a belföldi, valamint az USA és Kanada közötti forgalom lebonyolításában játszik jelentős szerepet.

A New York-i utcák rengeteg látnivalót kínálnak az ide utazók számára: a világ közepének számítható Times Square, a Broadway színházépületei, a villogó fények, a Metropolitan Művészeti Múzeum. Amikor körbe tekintünk a híres Szabadság-szobor tetejéről, megmásszuk a már jól ismert Empire State Buildinget, vagy csak sétálunk egyet a Central Parkban, szinte úgy érezzük egy kicsit mi is ide tartozunk, New York varázsa ránk is hatással lesz.

Mindemellett a Nagy Alma a gazdasági, egészségügyi és üzleti élet központja is. Sosem alszik, éjjel is folyamatos a pezsgés, felsorolni sem lehet szórakozóhelyeket. A városban való közlekedésre érdemes a metrót és a híres Yellow cabet, a sárga taxit kipróbálni, de akár limuzin vagy helikopter bérlésre is van lehetőség.

New York és egyben Amerika legnagyobb tragédiájára emlékezve, érdemes megtekinteni a World Trade Center ikertornyainak helyét jelző Ground Zero-t és a mellette magasló, a kereskedelmi központ helyét átvevő One World Trade Centert. Ámbár a város a lehetőségekről és az előrehaladásról híres, a múltat sem akarják a feledés homályába meríteni.

Ha olyan utazást keres, amelyet Ön sem fog egyhamar elfelejteni, ne késlekedjen, foglalja le most Budapest New York repülőjegyét!

városnézés new york amerika usa csoportos út olcsó repülőjegy
városnézés new york amerika usa csoportos út olcsó repülőjegy