Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Qatar repülőjegy

Kicsi, de gyönyörű ország, amit érdemes megnézni élőben is. Kínálatunkban megtalálható több járatra is repülőjegy Quatarba olcsón, de arra felhívjuk az utazni szándékozók figyelmét, hogy Quatarban nincs tömegközlekedés, viszont rendkívül olcsó az autóbérlés és a benzin. Igény esetén nálunk nemcsak repülőjegyet foglalhat Quatarba, hanem az autóbérlést is segítünk előre elintézni Önnek!

Kicsiny, de kedves ország: Qatar

Mai napig nagyon kevesen tudják, hogy hol található ez a csodaszép ország, azonban érdemes kinyitni a térképet, és megkeresni, hisz ámulatba ejtő szépségekkel találkozhatunk itt. Csupán 10 éve, hogy turistákat engednek be az országba, azonban az elmúlt időszakban egyre inkább azon vannak, hogy a turizmus is nagyon fontos helyet foglaljon el az ország gazdasági életében.

Gyors fejlődés

Qatar csupán az elmúlt időszakban kezdett el látványos fejlődésen keresztül menni. A jelenkori főváros is, Doha csupán 30 éve alakult ki, mely egy egyszerű halászfalu volt. Ez ma már szinte sehol sem látható, hisz a kőolajnak köszönhetően szinte mindent megvalósítanak az arabok.

Érdemes arra számítani, hogy a tömegközlekedés szinte egyáltalán nem ismert Qatarban, ám nem kell megijedni, mert az autóbérlés és a benzin egyaránt nagyon olcsó, így könnyedén felfedezhetjük ily módon a környéket.

Tekintsük meg a Nemzeti Múzeumot, a Nemzeti Könyvtárat, ha szórakozni támad kedvünk, akkor a Corniche szórakoztató központot keressük fel, ha pedig vásárolni szeretnénk, látogassunk el a City Centre-Doha kereskedelmi központba.

Az országot leginkább februárban és márciusban ajánlott felkeresni, máskor sokszor elviselhetetlen a forróság. A Ramadán szent ünnep alatt azonban számítanunk kell arra, hogy szinte semmi nincs nyitva. Még jóval indulás előtt derítsük ki, hogy mikor van ez az ünnep, hogy ne érjen minket csalódás.

Qatar repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Qatar repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Qatar városok

 

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató