Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Doha repülőjegy

Doha repülővel? Rendelje meg nálunk repülőjegyét Dohába, mert akkor biztos lehet benne, hogy a legkedvezőbb árú jegyek között válogathat! Csak írja be, mikor kíván repülni, és nézze át a kilistázott, olcsó repülőjegy ajánlatokat! Ha megtalálta a legjobbat közülük, foglalja le repülőjegyét online, telefonon vagy személyesen az irodánkban.

Keleti varázs Doha városában

A Közel-Kelet mini államaiban hihetetlen gazdagság fogad minden látogatót. Nem mindenütt találkozunk régi építészeti emlékekkel, hisz például Katar fővárosa, Doha is csupán 150 éves múltra tekinthet vissza. Annál inkább szembetűnő az elmúlt 20-30 év fejlődése. Szinte minden hónapban átadnak egy impozáns épületet, megnyitnak valamit, ami a világon egyedülálló.

Doha város egyik látványosságának számít, a várostól csupán pár száz méterre épült mesterséges sziget. Itt a lakásárak az égben járnak, csak a nagyon gazdagok engedhetik meg maguknak, hogy itt lakjanak. Ám az emberek ide nyaralni jönnek, arra pedig tökéletes választás.

Olcsó luxus üzletek

Annak köszönhetően, hogy az állam a kereskedőket nem terheli extra adóval, a luxus márkák is jóval olcsóbban kaphatóak meg ebben az országban. Alkudni szinte kötelező.

A nemrég átadott csúcs-modern épületek mind neves, nyugati országokból érkező építészek remekművei. Mivel az anyagiak nem jelentenek akadályt, ezért szinte minden elképzelést – még a legmerészebbeket is – meg tudnak valósítani.

Érdekes azzal szembesülni, hogy a valamikori halászfalucskából milyen világváros fejlődött ki. Most szinte minden utcasarkon van egy étterem, ahol nagyon finoman főznek, az utak kiválóak, és rengeteg drága autó látható.

Akik szeretik a Közel-Kelet kultúráját, akik szeretnének egyszerre találkozni a valamikori halászfalu hagyományaival és a modern élet vívmányaival, azok számára kitűnő választás.

Doha repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Doha repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató