Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Portugália repülőjegy

Utazzon az Ibériai-félszigetre! Kedvező árú repülőjegyek Portugália valamennyi repterére (Faró, Lisszabon, Portó). Zamatos borok, ízletes halételek, gyönyörű tengerpart… A Mortons.hu segítségével egyszerűen lefoglalhatja repülőjegyét Portugáliába, és utasbiztosítást is köthet, vagy autót is bérelhet a külföldi közlekedéshez.

Portugália, az egykori gyarmatosító ország

Az Ibériai-félszigeten fekvő kis ország érdekessége, hogy csupán egy szárazföldi szomszédja van, Spanyolország. Területének többi része az Atlanti-óceánnal határos. Portugáliáról híres hajósok, felfedezők jutnak eszünkbe. Ők voltak az úttörői az egykori gyarmatbirodalomnak. Ma az Azori-szigetek és Madeira tartozik az országhoz.

A legnagyobb turistavonzerőt a gyönyörű strandok sokasága jelenti, a legtöbb turista az üdülőhelyek egyikére érkezik. Fővárosa Lisszabon, amely a legfontosabb és leglátogatottabb város is egyben.

Látnivalók, tájak, borok

Ha csak pár napra tudunk ebbe az országba látogatni, a fővárost ne hagyjuk ki. Tekintsük meg a Nemzeti Színházat, a Belém-tornyot, a régi katedrálist és a Szent György-várat, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra. A Douro folyó torkolatánál fekvő, észak fővárosának is nevezett Portót is célszerű meglátogatni. Ugyanakkor a portói borvidékre is megér rászánnunk egy napot. Miután megkóstoltuk a híres borokat, vegyük szemügyre a gyönyörű tájat is. Jó itt egy kicsit elidőzni, hisz az itt élő emberek nagyon kedvesek, szívesen elegyednek szóba a turistákkal, sőt, sok esetben otthonukba is meghívják a turistákat.

Portugáliában az ételek fő alapanyaga a hal. Nemzeti ételük a bacalhau, ami tulajdonképpen szárított tőkehal. Szintén kedvelt a portugálok körében a zarzuella, ami halakból, rákokból, és kagylókból készül, és sósmandulával meg fehérborral van ízesítve. Érdemes mindkét ételt megkóstolni.

Portugália repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Portugália repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Portugália városok

 

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató