Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hotel Comfort Inn ***

Ponta Delgada
Portugália

Utazás: Repülő
Ellátás: Reggeli
Utazás típusa: Családbarát, Üdülés
Hivatkozási szám: 374480
Éjszakák száma: 7
Tovább a foglalásra

Hotel Comfort Inn *** utazás

Ponta Delgada történelmi központjában

Fekvése: Ponta Delgada történelmi központjában.

Szobák: Minden szoba légkondicionált, kábel televízióval, íróasztallal, minibárral, internetezési lehetőséggel rendelkezik. Fürdőszobájában hajszárító is megtalálható. Szobaszervíz elérhető.

Szolgáltatások: Az épületben bár működik, éttermében kizárólag reggeli kérhető. Az üzleti utazók számára a business center fénymásolási vagy fax lehetőségeket is biztosít. Számítógép állomás térítés ellenében használható.

Ellátás: reggeli

Étkezés: A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.

x

Ár tartalmazza:

Repülőjegyet a TAP Portugal légitársaság menetrend szerint közlekedő járataira (a járatokon a napszaknak megfelelő ellátást biztosít a légitársaság), Budapest - Ponta Delgada- Budapest útvonalon, oda-vissza úton lisszaboni átszállással. Személyenként 1 db maximum 23 kg-os feladott poggyászt, személyenként 1 db maximum 10 kg-os kézipoggyászt (55 x 40 x 20 cm maximális méret). 7 éjszaka szállást reggelis ellátással. A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása a részvételi díjat befolyásolja. A menetrendszerinti repülőjegyek speciális lemondási/módosítási feltételei miatt az ÁSZF-től eltérő feltételek érvényesülnek: a repülőjegyek kiállításuk után nem visszatéríthetők és nem módosíthatók, illetve emiatt az előleg összege magasabb lehet!

Ár nem tartalmazza:

Repülőtéri illetéket, transzfereket, BBP biztosítást és stornó biztosítást. Egyéb személyes kiadásokat.

Előleg:

A teljes összeg 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.

Biztosítás: Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Amennyiben a foglalással egyidőben, a kötelező útlemondási biztosítás megkötése mellett teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére is sor kerül, akkor az útlemondási biztosítás önrészmentes; ellenkező esetben 20% önrészt tartalmaz.

Vízum: Az Azori-szigetek az Európai Unió tagja, vízum nincs szükség a beutazáshoz.

Árak, időpontok, foglalás

Válasszon időpontot és típust:
Időpont:
Szobatípus:

Árgrafikon

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


sales@mortons.hu   |   Cégeknek   |   Kapcsolat   |   Adatvédelem

Hírlevél