Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Lisszaboni Képek

Lisszabon
Portugália

Utazás: Repülő
Ellátás: Reggeli
Utazás típusa: Magyar idegenvezetővel, Városlátogatás, Körutazás
Hivatkozási szám: 401027
Éjszakák száma: 3, 4
Tovább a foglalásra

Lisszaboni Képek utazás

Út leírás:

Indulási időpontok:

4/3-as turnus: XII.30. ( Wizz Air)

5/4-es turnus: III.15. (TAP)

Utazás: a Wizz Air vagy a TAP közvetlen menetrend szerinti járataival

Elhelyezés: 3*-os szállodában

Ellátás: büféreggeli

1. nap: Budapest-Lisszabon

Elutazás menetrend függvényében,transzfer a szálláshelyre

2.-4.nap:

Félnapos városnézés Lisszabonban. A lenyűgöző panorámát a VII. Edward parkból élvezzük, majd az elegáns Marquis de Pombal teret átszelve, a Rossio negyed felé autóbuszozunk. Az ódon katedrálistól gyalogosan folytatjuk a programot, a Sé mellett elhaladva, az Alfama negyed festői sikátorain sétálva. A Tejo partján a manuelin stílus remeke, a Jeronimos székesegyház (belülről), az UNESCO Világörökség Belém torony (kívülről) és a Felfedezések Emlékműve képezik még a közös látnivalókat. Délután szabadidő. A XII.31-i turnus esetén a résztvevők élvezhetik a a színes éjszakai forgatagot, gyönyörködhetnek a Tejo folyó partján a hagyományos újévi tűzijátékban.

Lisszabon-Óbidos-Batalha-Nazare-Fátima

Fakultatív egész napos kirándulás Óbidos, Batalha, Nazare, Fátima csodáinak felfedezésére. Közös séta Óbidos városában, amelynek bájos fehér házikóit középkori városfal övezi. Az egyik legfestőibb fekvésű halászfaluban, Nazaréban panoráma a felsővárosból és rövid szabadidő az alsóvárosban. Utunk következő állomása az UNESCO Világörökség Batalha kolostor (belépő helyszíni fizetés ellenében), a portugál gótika gyöngyszeme, majd Fátima világhírű zarándokhelyéről térünk vissza a fővárosba.

Lisszabon - Sintra

A dec.30-i csoport esetén félnapos, márc.15-i csoport esetén egésznapos kirándulás Sintrába, mely az ország legromantikusabb szeglete. A vadregényes fekvésű nyaralóhelyen a 14. századi királyi palota termeiben régmúlt korokba repít bennünket a képzelet.( Belépőjegy a helyszínen fizetendő,a XII.30-i csoport esetén a palota megtekintése csak kívülről lehetséges.) Rövid szabadidő után Európa legnyugatibb pontjától, a Cabo da Rocatól elkészíthetjük utazásunk legszebb fotóit. Hazafelé Cascais előkelő villáiban és a halászkikötő látványában gyönyörködhetünk.

A XII.30-i csoport esetén transzfer a repülőtérre, hazautazás a késő esti órákban, érkezés Budapestre az éjszakai órákban.

5. nap: Lisszabon - Budapest

III.15-i turnus esetén reggeli után transzfer a repülőtérre, hazautazás a délelőtti órákban.

A látnivalók, vagy kirándulások sorrendje változhat

A szállodában helyi adó fizetendő 1,00 EUR/fő/éj. TAP járat esetén az alapdíj a feladott csomagot tartalmazza. Wizz Air járatnál az alapdíj egy kézipoggyászt ( 40 x 30 x 20 cm) és egy feladható 10 kg-os poggyászt tartalmaz. Egyéb feladható poggyászok a Wizz Air mindenkor érvényes szabályzatának megfelelően fizetendők.

x

Árak, időpontok, foglalás

Válasszon időpontot és típust:
Időpont:
Szobatípus:

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató