Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Lisszabon repülőjegy

Lisszabon el fogja varázsolni Önt! Listázza ki olcsó lisszaboni repülőjegyeinket, hogy szembesüljön vele, mennyire kedvező áron tud odarepülni. Élvezze, hogy a különböző légitársaságok versenyéből Ön kerül ki győztesen! Ha átnézte a legjobb lisszaboni repülőjegyeket, melyek megfelelnek az Ön által megadott feltételeknek (indulás és visszaérkezés dátuma) biztosan megtalálja a legjobb ajánlatot. Repülőjegy foglalását online, telefonon és személyesen is intézheti nálunk.

A rejtélyes Lisszabon

Sokan mondják, hogy már többször jártak Portugáliába, és jól ismerik Lisszabont, de biztosak lehetünk benne, hogy bármikor érkezünk ebbe a városba, mindig más arcát mutatja. Van, hogy a gazdag, látnivalókban tobzódó várost látjuk, máskor pedig a fado zene fájdalmas hangjait hallhatjuk minden irányból. Mindenki számára mást jelent a portugál főváros.

A látnivalók közt elsőként meg kell említenünk az Almafa negyedet, mely Lisszabon legrégebbi negyede. Akkor tudjuk a legjobban megismerni ezt a városrészt, ha gyalog sétálunk és figyelünk: imitt egy családi civódás hangjai, amott egy fájdalmas fado hallatszik, kicsit arrébb pedig egy szerelmes pár kedveskedik egymásnak.

Föld felett futó vízvezeték és kolostor

Lisszabon legérdekesebb látnivalói közé a képzeletbeli listán bizonyára bekerülne az Aqueduto das Águas Livres vízvezeték. Mivel a város sokáig vízhiánnyal küszködött, ezért építették meg ezt a vezetéket. Van, ahol a föld alatt kanyarog, másutt a felszínen gyönyörködhetünk benne.

A listán helyet foglal még a dombtetőn álló vár, a Castelo de Sao Jorge, melyről azt tartja a néphagyomány, hogy a valamikori város itt alakult meg. Sétáljunk fel a várhoz, tekintsünk le a nyüzsgő, zajos városra. Este, amikor kigyúlnak a fények, mesébe illő a látkép, mely fogad bennünket. Nem csoda tehát, hogy a szerelmesek egyik kedvelt találkahelye.

Lisszabonban, ha csak sétálunk, akkor is úgy érezhetjük magunkat, mintha a történelemkönyv lapjain sétálnánk, szemünk előtt elevenedik meg az egykori gazdag Portugália.

Lisszabon repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Lisszabon repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató