Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Funchal repülőjegy

A varázslatos Funchal várja Önt! Legkedvezőbb áron nálunk vehet repülőjegyet Funchal városába, Portugália egyik legszebb tájára! Vegye igénybe a keresőrendszerünket, és mi rögvest megjelenítjük a legolcsóbb repülőjegyeket Funchalba. A keresési eredmények között biztosan megleli a megfelelő jegyet, és akkor már nincs más hátra, mint az online, telefonos vagy személyes foglalás.

Funchal, a különleges épületek otthona

Madeira fővárosa ez az alig 100 ezer lelket számláló város. Nagyon hangulatos, hisz a rengeteg látnivaló egymást éri. Leginkább a botanikus kertek állnak a középpontban, hisz a sziget adottságai lehetővé teszik, hogy több százféle növény megéljen itt. Akik szeretik a különleges növényeket, azok három nagy botanikus kertet is végiglátogathatnak.

A botanikus kertek mellett az erődök is szép számmal megtalálhatóak ebben a városban. Három fontos erőd van, melyeket nem érdemes kihagyni a programból. Érdekességük, hogy a három teljesen különböző, mégis együtt alkotnak egyedi összhangot. Az egyik a sárga Sao Tiago, mely a parton áll, a másik a bazaltból épült, XVI. századi Fortaleza do Pico, míg a harmadik, és talán a legfontosabb a Szent Lőrinc-erőd, mely jelen pillanatban köztársasági hivatalnak ad otthont.

Szédítő piacok

Funchalban érdemes egy napot arra szánni, hogy a halpiacot valamint a gyümölcspiacot látogassuk meg. Akik szeretik a halat, bizonyára nem tudnak majd betelni a frissen fogott halak látványával, és sok esetben még élő halakat is lehet vásárolni. Biztosak lehetünk benne, hogy ezek tényleg frissek. A gyümölcspiac pedig szemet kápráztató sokszínűségével csábít vásárlásra. Ide már a mézédes gyümölcsök illata miatt is érdemes elsétálni, de ki az, aki ellent tud állni a finom, érett gyümölcsöknek?

Ha már megnéztünk mindent, egy hangulatos kávézó árnyékos teraszán élvezzük az életet, figyeljük meg, hogyan zajlanak itt a mindennapok.

Funchal repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Funchal repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató