Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Amazónia - Puerto Maldonado hosszabbítás

Körutazás Peruban
Peru

Utazás: Egyéni
Ellátás: leírás szerint
Utazás típusa: Magyar idegenvezetővel, Körutazás
Hivatkozási szám: 379329
Éjszakák száma: 4
Tovább a foglalásra

Amazónia - Puerto Maldonado hosszabbítás utazás

Részletes program

1. nap: Cusco- Puerto Maldonado

Kényelmes reggelink után délben repülőre ülünk, s rövid repüléssel Amazónia kapujába indulunk. Érkezés után találkozunk helyi kísérőinkkel, majd az Isten anyjáról elnevezett mellékfolyón, egy motorizált kis hajón közelítjük meg vadregényes szálláshelyünket. Ebéd után séta közben ismerkedünk először az esőerdei élővilággal. A már eddig is tartalmas program végén, naplementekor hajón hatolunk be a dzsungelbe és veszünk részt kicsit az éjszakai életben. Szállás: Hacienda Concepcion Lodge.

2. nap: Puerto Maldonado

Reggeli után rövid túrát teszünk Tambopata védett területére, majd fatörzscsónakban a Sandoval-tó vizére szállunk és bejárjuk a környéket, számos veszélyeztetett faj otthonát. Így például találkozhatunk óriás folyami vidrával, fekete kajmánnal, vörös bőgő majommal és reményeink szerint a világ egyik legnagyobb édesvízi halával. Ebédre visszatérünk a szállásra, majd délután folytatjuk a programot, immár a helyi partnereink látogatói központjában, ahol egy hatalmas függőhíd rendszeren sétálgatva, felülnézetből ismerkedhetünk meg a lombkoronák nyüzsgő mindennapjaival. Tukánok, harkályok, trogonfélék és majmok egész, barátságos serege vár ránk. Este egy jó Cusquena mellett pihenjük ki fáradalmainkat. Szállás: Hacienda Concepcion Lodge.

3. nap: Puerto Maldonado

Korai reggeli után egy kiváló helyi farmra látogatunk el, kicsit közelebb kerülve ezzel a helyi őslakosok életéhez, majd egy botanikus kertbe indulunk, ahol Amazónia növényvilágáról kapunk egy áttekintést, kicsit beavatást nyerve az indián gyógynövény használatba is. Ebéd után visszatérünk a folyópartra és a halászó madarakat utánozva igyekszünk némi halhoz jutni, egy törzsi technika megtanulásával. Szállás: Hacienda Concepcion Lodge.

4. nap: Puerto Maldonado - Lima

Pihenünk, majd egy délutáni gép fedélzetéről intünk búcsút az őserdőnek. Limába érkezésünk után elfoglaljuk hotelszobánkat. Opcionális búcsúvacsorával zárjuk a napot. Szállás: Lima

5-6. nap: Lima és hazautazás

Limában opcionális program. Az esti órákban indulunk haza és európai átszállással másnap éjjel érkezünk Budapestre.

Ár tartalmazza

  • 4 éjszaka szállást 3-4 *-os szállodákban, reggelivel
  • a részletes ismertetőben felsorolt programokat
  • minden kiegészítő transzfert (busz, hajó)
  • a magyar és helyi csoportvezetők díját
  • az idegenvezetést

Az ár tartalmazza

4 éjszaka szállást 3-4 - -os szállodákban, reggelivela részletes ismertetőben felsorolt programokatminden kiegészítő transzfert (busz, hajó)a magyar és helyi csoportvezetők díjátaz idegenvezetést

x

Árak, időpontok, foglalás

Válasszon időpontot és típust:
Időpont:
Szobatípus:

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató